Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Με τους ετεροδημότες συναντήθηκε ο Τάκης Λαϊνάς



Σε συγκέντρωση ετεροδημοτών στην Αθήνα μίλησε την περασμένη Κυριακή το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Τάκης Λαϊνάς. Πολίτες από όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου (Ανδραβίδα, Βουπρασία, Κυλλήνη, Λεχαινά) άκουσαν την ομιλία του Τάκη Λαϊνά και συζήτησαν επί μακρόν μαζί του θέτοντας πολλές ερωτήσεις, δείγμα του ενδιαφέροντός τους για τη γενέθλια γη.

Μιλώντας στη συγκέντρωση των ετεροδημοτών ο Τάκης Λαϊνάς τόνισε  μεταξύ άλλων: «Βασικός μας στόχος είναι να επικρατήσει πνεύμα    ενότητας στο Δήμο μας , να ξεπεράσουμε τις αντιθέσεις που εμποδίζουν τη συνεργασία , να νικήσουμε τον τοπικισμό που ευνοεί τους καιροσκόπους και όλα αυτά θα τα καταφέρουμε υλοποιώντας έργα υποδομής σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, ώστε ο κάθε δημότης να μη νιώθει παραγκωνισμένος και αδικημένος, αλλά αντίθετα να απολαμβάνει στον τόπο  του όλες τις υπηρεσίες ενός Δήμου οργανωμένου, σύγχρονου και παραγωγικού.
Με ζήλο και πρόγραμμα θα εργασθούμε ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο μας, θα συμπαρασταθούμε σε κάθε παραγωγική  και επαγγελματική δραστηριότητα, θα είμαστε αρωγοί στις καινοτόμες πρωτοβουλίες των νέων ανθρώπων, δημιουργώντας ένα ελκυστικό περιβάλλον όπου ο κάθε πολίτης θα μπορεί να αναπτύσσεται κοινωνικά και πνευματικά. Αυτός ο τόπος έχει τεράστιες δυνατότητες και το ανθρώπινο δυναμικό του  είναι ο κινητήριος μοχλός της ανάπτυξής του. Δεν θα το σπαταλήσουμε, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα, με ρουσφετολογική μεταχείριση, αλλά θα εφαρμόσουμε κανόνες αξιοκρατίας και ανάδειξης των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των νέων ανθρώπων.
Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που βάζει η σημερινή  άσχημη οικονομική συγκυρία, αλλά για μας αυτό είναι μια πρόκληση και ένα επί πλέον χρέος απέναντι στους συνδημότες μας και ιδιαίτερα απέναντι στους νέους, να συμβάλλουμε ως δημοτική αρχή στη δημιουργία ενός υποστηρικτικού και διεκδικητικού  περιβάλλοντος ». 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...