Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ηλεία: Έντονη αστάθεια σήμερα Τρίτη – Αναλυτική πρόγνωση


Shelf_cloud_arcus
Μπόρες, βροχές και καταιγίδες περιμένουμε το μεσημέρι και το απόγευμα σήμερα Τρίτη. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα (χαλάζι κτλ). Θα εντοπίζονται κυρίως στα πιο εσωτερικά πεδινά, ημιορεινά - ορεινά της Ηλείας, ενώ θα πρέπει να επηρεαστούν και πεδινά παράκτια κεντρικά και νότια τμήματα. Δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τα φαινόμενα ο Ηλειακός Κάμπος.

Υποχωρούν οι συνθήκες αστάθειας από την Τετάρτη. Καλοκαιρία θα επικρατήσει την Πέμπτη και την Παρασκευή. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, δεν θα ανέβει όμως ιδιαίτερα, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ψύχρα θα είναι έντονη.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Την Τρίτη 6/5, περιμένουμε μπόρες, τοπικές καταιγίδες, πιθανόν ισχυρές, το μεσημέρι και το απόγευμα στα πιο εσωτερικά πεδινά, ημιορεινά - ορεινά της Ηλείας. Δεν αποκλείεται να επηρεαστούν και πεδινά παράκτια τμήματα κεντρικά και νότια. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 22 με 23oC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο γενικά ασθενείς.
 
Την Τετάρτη 7/5, την Πέμπτη 8/5  και την Παρασκευή 9/5, περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό. Η θερμοκρασία το πρωί, 10 με 11oC στα πεδινά, 7 με 8oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 24 με 25oC στα πεδινά, 19 με 20oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ΒΔ έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias             
                  
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:20 , 06-05-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 06-05-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...