Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ..ΣΤΡΙΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ






Ξεκίνησε η μάχη της πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων taekwondo με τις δύο Νιχωρίτισες φανερά καταπονημένες από το χθεσινό μη αναμενόμενο πολύωρο ταξείδι ( 7 ώρο) με την αμαξοστοιχία intercity προς Θεσσαλονίκη .!!!!!
Συγκεκριμένα η
αμαξοστοιχία intercity με δρομολόγιο  ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ξεκίνησε κανονικά στις 2:20 μμ από Αθήνα αλλά αντί να φτάσει στις 7μμ περίπου ,έφτασε με καθυστέρηση στις 9μμ (λόγοι καθυστέρησης δεν αναφέρθηκαν )..Αυτά να τα βλέπει η πολιτεία που θέλει ναι μεν πρωτιές στον Ελληνικό αθλητισμό αλλά δεν κάνει τίποτα για να δώσει κίνητρο στους αθλητές .
Και να ήταν μόνο το χθεσινό ταξίδι ??? Δυστυχώς είναι  πολλά τα προβλήματα που απωθούν τους νέους αλλά και τους γονείς από τον αθλητισμό και συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο αθλητικό κομμάτι που γνωρίζουμε .
Σας αναφέρουμε λοιπόν τα εξής προβλήματα που έχουν σχέση με την σημερινή διοργάνωση
1.Μικρό χρονικό διάστημα απόφασης διοργάνωσης δλδ μέσα σε 1μιση μήνα περίπου ανακοινώθηκε η ημερομηνία διοργάνωσης της πρόκρισης του παγκοσμίου πρωταθλήματος .

2.Σκληρή προετοιμασία με πολλές ώρες προπόνησης και συνάμα οι αθλητές μαθητές έχουν διάβασμα και προετοιμασία για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

3.Οι αγώνες θα γίνουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης μέσα σε μια ημέρα (σήμερα) .Την χιλιομετρική απόσταση την υπολόγισε κανείς ?? Οι αθλητές από Πελοπόννησο, Κρήτη ,Νησιά ,πότε να προλάβουν να πάνε αφήνοντας πίσω τις μαθητικές υποχρεώσεις όταν Χθες είχαν γραπτές εξετάσεις ???
 Δλδ το πρωί μέχρι το μεσημέρι γράφουν εξετάσεις το απόγευμα ταξείδι με όλα τα μέσα μεγάλη χλμ απόσταση ,να φτάσουν το βράδυ πότε να φάνε πότε θα ξεκουραστούν ,να σηκωθούν πολύ πρωί να φύγουν για τον τόπο διεξαγωγής των αγώνων και να αγωνιστούν ????ξεκούραση μηδέν !!!!

4.Τα έξοδα ?? Οι γονείς και οι αθλητές θέλουν αλλά οικονομικά δεν ..μπορούν ...Πολλά τα έξοδα μετακίνησης ξενοδοχείο διατροφή .
Μήπως η πολιτεία θα έπρεπε να  είχε μεριμνήσει για όλα αυτά ?
Τέλος πάντων όσο και να φωνάζουμε δυστυχώς παραμένουμε στα ίδια προβλήματα .
Εμείς θα ευχηθούμε για μια ακόμα φόρα σε όλους του αθλητές καλή επιτυχία
Και ειδικά στις δύο Νιχωρίτισσες Καλή Επιτυχία και να δώσουν τον υπερπάντων αγώνα για την πρόκριση .
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΡΙΓΑ και 
ΜΑΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...