Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Συνελήφθη 48χρονος στη Μανωλάδα: Ο δράστης προωθούσε τρεις αλλοδαπές γυναίκες στην πορνεία-Επίσημη ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ.


oikos anoxis ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛ.ΑΣ. 
Συνελήφθη χθες (23-6-2014), το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας
Πατρών, ένας 48χρονος ημεδαπός,  σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης σε απόμερη αγροτική περιοχή, στη Μανωλάδα,  λειτουργούσε σε  αγροικία, οίκο ανοχής, στον οποίο, έναντι χρηματικής αμοιβής προωθούσε τρεις αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 31, 25 και 24 ετών, στην πορνεία.
Για τη σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κατά την οποία αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβηκε στην αγροικία,
δίνοντας στον 48χρονο ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 24χρονη.
Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον δράστη, κατά τη σύλληψή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα του.
Οι τρεις αλλοδαπές γυναίκες προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων γυναικών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 09.00. Επιχείρηση της Ασφάλειας Πατρών στη Μανωλάδα έγινε χθες για τη σύλληψη 48χρονου που προωθούσε στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες. Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών άνδρες της Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν σε αγροτική περιοχή της Μανωλάδας τον άνδρα, ο οποίος προήγαγε στην πορνεία τρεις Βουλγάρες, ηλικίας 25, 31 και 24 ετών.
Ο 48χρονος είχε μετατρέψει ισόγειο οίκημα – αγροικία σε οίκο ανοχής.
Στο σημείο εμφανίστηκε αστυνομικός που προσποιήθηκε τον πελάτη. Με προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ έκλεισε ραντεβού με μία από τις κοπέλες προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά.
Τότε έγινε η επέμβαση των αστυνομικών και ο άνδρας συνελήφθη. Σε βάρος των γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία χωρίς ωστόσο να συλληφθούν.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας…
Αmaliadanews.grhttp://amaliadanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...