Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Κι άλλο αίμα στη διασταύρωση του θανάτου στο Βαρθολομιό!

troxaio_varth
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στην Οδό Λουτρών - Κυλλήνης Βαρθολομιού, στη διασταύρωση για Μάχου.
Μηχανάκι παραβίασε το στοπ και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα στην οδό Λουτρών – Κυλλήνης. Αποτέλεσμα ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ο οποίος κατέληξε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Σημειώνεται ότι στο σημείο υπάρχει τριτοκοσμική εικόνα από την άναρχη και ανεξέλεγκτη στάθμευση οχημάτων, απουσία αστυνόμευσης και τα τροχαία ατυχήματα τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο, με την πολιτεία να κλείνει τα μάτια στους κινδύνους και οι αρμόδιοι να υπόκεινται σε διαδικασία διερεύνησης πιθανής παράβασης καθήκοντος. Το IONION FM, με απανωτά ρεπορτάζ έχει επισημάνει τους κινδύνους στο σημείο, χωρίς καμία εξέλιξη από το 2006, οπότε τροχαίο δυστύχημα στοίχισε την ζωή σε 19χρονο από την Γαστούνη. Ο αντιδήμαρχος Πηνειού, Παναγιώτης Θανόπουλος, ανέφερε στο IONION FM, ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα από την ανεξέλεγκτη στάθμευση οχημάτων και δεσμεύθηκε ότι από αύριο θα ερευνήσει τις ενέργειες για να μπει κίτρινη διαγράμμιση στην οδό Λουτρών – Κυλλήνης που θα απαγορεύει την στάση των οχημάτων. Στην «Πρωινή Περίπολο», παρενέβη και ο πολιτικός μηχανικός από το Βαρθολομιό, Βασίλης Μπινιάρης, σημειώνοντας ότι η οδός Λουτρών – Κυλλήνης, βρίσκεται μέσα στο σχέδιο πόλης Βαρθολομιού και η αρμοδιότητα για σήμανση και διαγράμμιση ανήκει στο δήμο Πηνειού και το Αστυνομικό Τμήμα Βαρθολομιού, ζητώντας να παρακαμφθεί η γραφειοκρατία για την δημόσια ασφάλεια.

Πηγή

ionionfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...