Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Μαλλιοτραβήγματα έξω από το Α.Τ. Πύργου


malli

Η σύζυγός είχε υπόνοιες για τη φίλη ότι την απατά με τον άντρα της

Του Γιάννη Σπυρούνη

Στο πόδι σηκώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, το μεσημέρι της Πέμπτης, από τη διαμάχη που προέκυψε μεταξύ δύο γυναικών περίπου 40 με 45 ετών και που τις οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα. Οι υπόνοιες της μιας πως ο άντρας της την απατά με την άλλη, δημιούργησε ένα σκηνικό έντασης, που αν δεν βρίσκονταν με ψυχραιμία οι αστυνομικοί να καταφέρουν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ίσως η υπόθεση να έπαιρνε το δρόμο για το Αυτόφωρο.
Σε τεταμένο κλίμα οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα λόγω των υπονοιών της πρώτης. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και οι δύο γυναίκες έφτασαν να πιαστούν στα χέρια έξω από το Τμήμα, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τις χωρίσουν. Υπήρξε και παρέμβαση συγγενικών προσώπων για να ηρεμήσουν τα πράγματα μαζί με την απειλή των συλλήψεων από τους αστυνομικούς.
Τελικά αν και δεν «διαπιστώνεται» ούτε «βεβαιώνεται» το θέμα της απιστίας, οι τόνοι έπεσαν και από τις δύο πλευρές και τελικά αποχώρησαν μετά από ώρα διαμάχης από την Αστυνομία. Όμως ήταν τόσο έντονα τα όσα συνέβησαν που πολίτες και αστυνομικοί βρέθηκαν να παρακολουθούν τις σκηνές που εκτυλίσσονταν μπροστά τους έκπληκτοι.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...