Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Χωρίς γιατρό η ορεινή ζώνη της Ολυμπίας


Γιατρό, ούτε με το… κιάλι δεν βλέπουν οι κάτοικοι του ορεινού τμήματος της Δ.Ε Ολυμπίας και πιο συγκεκριμένα των Τοπικών Κοινοτήτων Άσπρων Σπιτιών, Βασιλακίου, Ξηροκάμπου, Λούβρου και Κάμενας, τις οποίες έχει να επισκεφθεί γιατρός για περισσότερο από ένα μήνα.

   Η ταλαιπωρία ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου Μαΐου, όταν η αγροτική γιατρός που επισκεπτόταν τα παραπάνω χωριά, μια φορά την εβδομάδα, σταμάτησε να πηγαίνει, προκειμένου - όπως ενημερώθηκαν οι κάτοικοι - να προσφέρει τις υπηρεσίες της από το Νοσοκομείο του Πύργου, τα προβλήματα στο οποίο είναι πολλά και γνωστά, λόγω της έλλειψης ιατρικού προσωπικού.
   Από τις 10 Μαΐου και έπειτα, γιατρός δεν έχει επισκεφθεί τα χωριά, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι, όχι μόνο να μην μπορούν να ζητήσουν ιατρική συμβουλή και φροντίδα, για κάποιο πρόβλημα που τους απασχολεί, αλλά να μην μπορούν να συνταγογραφήσουν ούτε τα φάρμακά τους. Έτσι, είναι αναγκασμένοι, ειδικά οι άνθρωποι που ακολουθούν συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή, να μεταβαίνουν στην Ολυμπία και στον Πύργο - μπορούν δε μπορούν - για να γράψουν τα φάρμακά τους.
Ν.Σ
Paatrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...