Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Δύο συλλήψεις για κλοπή αυτοκινήτου στην Αμαλιάδα


sillipsi

Το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη κοντά σε καταυλισμό ΡΟΜΑ

Συνελήφθησαν προχθές αργά το απόγευμα, κοντά σε καταυλισμό ΡΟΜΑ, στη Γαστούνη, δύο άνδρες ΡΟΜΑ, ηλικίας 38 και 30 ετών σε βάρος των οποίων, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της διάπραξης κλοπής κατά συναυτουργία και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο ελέγχων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, από μεικτά συνεργεία Αστυνομικών των Αστυνομικών Τμημάτων Βαρθολομιού και Ανδραβίδας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας.
Ειδικότερα οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν στην οικία  58χρονης ημεδαπής, στην Κεραμιδιά Ηλείας και αφαίρεσαν το αυτοκίνητό της. Άμεσα ενεργήθηκαν αναζητήσεις από αστυνομικούς με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τους, κοντά σε καταυλισμό ΡΟΜΑ στη Γαστούνη και την σύλληψή τους μετά από καταδίωξη. Στην κατοχή των δραστών οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μία ποτιστική κεντρόφυγκα και ενεργείται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευσή της και να αποδοθεί στον νόμιμο ιδιοκτήτη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ το αυτοκίνητο αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στην παθούσα.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...