Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Στο λιμάνι του Κατακόλου το Disney Magic (VIDEO)



Βόλτα στα ελληνικά νησιά κάνει από τον Ιούνιο ο Μίκυ Μάους, αλλά και οι 2.700 χιλιάδες επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Disney Magic, καθώς φέτος το πρόγραμμα κρουαζιέρας της αμερικάνικης Disney Cruise Line, συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα, μέσα στους προορισμούς του οποίου είναι και το Κατάκολο.


Στην εννιαήμερη κρουαζιέρα του το «μαγικό» κρουαζιερόπλοιο - Disney Magic, έφτασε χθες στο επίνειο του Πύργου και της Αρχαίας Ολυμπίας, με εκπροσώπους του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου και του Λιμεναρχείου, να το υποδέχονται με κάθε τιμή. Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Δημήτρης Αποστολόπουλος, υποδέχθηκε τον Μίκυ Μάους και την παρέα του, το πρωί και λίγο μετά τις 10, έγινε ξενάγηση στους παραμυθένιους χώρους του πλοίου, παρουσία των ξεναγών Barda και George καθώς και του πράκτορα, Παναγιώτη Φάκλαρη.
Μέσα σε αυτό, εκτός από τον Καπετάνιο, Robert Olmer και το πλήρωμα, τους επισκέπτες, υποδέχθηκε ο μοναδικός Μίκυ Μάους, ενώ κατά την διάρκεια της λιτής εκδήλωσης που έγινε στην ειδική αίθουσα του κρουζιερόπλοιου Disney Magic, πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή δώρων μεταξύ του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, Δημήτρη Αποστολόπουλου και του Καπετάνιου, Robert Olmer.

«Το Κατάκολο πρωταγωνιστεί σήμερα σε ένα νέο είδος κρουαζιέρας, την εκπαιδευτική.

Η Αρχαία Ολυμπία είναι ένας πάρα πολύ ελκυστικός προορισμός για την εκπαίδευση και ειδικά για τα σχολεία και για τα νέα και μικρά παιδιά. Η εταιρεία θα έλθει άλλη μια φορά φέτος το καλοκαίρι και ελπίζουμε να συνεχίσει και του χρόνου», είπε σε δηλώσεις του στο Patrisnews.com λίγο αργότερα ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου, Δημήτρης Αποστολόπουλος.

Το Disney Magic είναι ένα κρουαζιερόπλοιο που συνδυάζει την κλασική ομορφιά με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, την τεχνολογία και τις ανέσεις που κάνουν κρουαζιέρες μια χαρά. Με ξεχωριστή σχεδίαση, σε όλη την αρχοντική πλώρη και χώρο για να φιλοξενήσει 2.700 επιβάτες, το Disney Magic είναι ένα από τα πιο θαυμαστά και αναγνωρίσιμα υπερωκεάνια στον κόσμο, κάνοντας εκατοντάδες ταξίδια σε δεκάδες εξωτικά διεθνή λιμάνια κάθε χρόνο. Το Disney Magic διαθέτει 11 καταστρώματα, συνολικού μήκους 984 ποδιών και μέγιστο πλάτος 106 μέτρα. Στο πλοίο, 2.700 επιβάτες μπορούν να χωρέσουν άνετα, και 950 μέλη είναι σε ετοιμότητα για να καλύψουν τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη, μέρα και νύχτα.

Ένα πλοίο δημιουργημένο για τα παιδιά, δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει δεκάδες παιδότοπους στους οποίους μπορούν οι μικροί θαυμαστές του Μίκυ και της Μίνι να περάσουν όμορφα τις ώρες τους. Όπως ανέφεραν οι ξεναγοί, Barda και George, στο πλοίο, υπάρχει ειδικό εξειδικευμένο προσωπικό, που επιβλέπει τα μικρά παιδιά κάθε ηλικίας, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας με τους γονείς να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στους πολυμορφικούς χώρους του πλοίου αλλά και εκτός αυτού.

Το κρουαζιερόπλοιο που έφτασε χθες στο Κατάκολο αναμένεται να επισκεφθεί το επίνειο του Πύργου, ακόμα μια φορά μέσα στο καλοκαίρι ενώ χθες αναχώρησε για τον επόμενο προορισμό του που θα είναι η Ρόδος.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...