Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Μήνυμα ανθρωπιάς από τους εργαζόμενους στο Αldemar



   Μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έστειλαν οι εργαζόμενοι της Ξενοδοχειακής Μονάδας Aldemar Olympian Village, που χθες το πρωί συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της, με τη συνεργασία του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου.

   Στελέχη της διοίκησης αλλά και εργαζόμενοι σε όλα τα τμήματα του πολυτελούς ξενοδοχείου, από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, αφιέρωσαν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους για ένα πολύ σημαντικό σκοπό. Έδωσαν το στίγμα του εθελοντισμού και προχώρησαν στην πιο αλτρουιστική πράξη, προσφέροντας λίγο από το αίμα τους για να σώσουν μια ζωή. Και είναι αλήθεια, πως, από την Τράπεζα Αίματος του Aldemar έχουν βοηθηθεί αρκετοί συνάνθρωποί μας που είχαν ανάγκη.
   Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου. Όλοι οι εθελοντές, υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο από τη διευθύντρια του Σταθμού, Κωνσταντίνα Πανέτα - Κωνσταντακοπούλου και αιμοδότησαν με τη φροντίδα των νοσηλευτών Ράνιας Μπαρλαμά και Γιώργου Βενιζέλου, ενώ η αιμοδοσία στηρίχθηκε και από πλήρωμα ασθενοφόρου (Δημήτρης Γιαννόπουλος) που βρισκόταν στο χώρο.
   Νωρίς το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσίας, η πρώτη για τη φετινή τουριστική περίοδο, με τη συγκέντρωση σημαντικού αριθμού μονάδων αίματος που ενίσχυσαν την Τράπεζα Αίματος της Aldemar. Η Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού και Ποιότητας Χρύσα Στυλιανίδη δεν παρέλειψε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει, τόσο τους εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν στην σημαντική αυτή κοινωνική δράση της Aldemar όσο και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου, για την αγαστή συνεργασία.
   Το επόμενο «ραντεβού ζωής» θα δοθεί προς τα τέλη της σεζόν, με εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία, αυτή τη φορά, του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.
Νάνσυ Σπυροπούλου
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...