Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

"Βόμβα" με Αμπιντάλ ο Ολυμπιακός!


`Βόμβα` με Αμπιντάλ ο Ολυμπιακός!

 Βαλίτσες για Ελλάδα ετοιμάζει ο Έρικ Αμπιντάλ που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και μετά από σπουδαία καριέρα με τις φανέλες των Λιλ, Λιόν, Μπαρτσελόνα και Μονακό θα φορέσει τα ερυθρόλευκα στα 34 του χρόνια.

 Μια πολύ σπουδαία μετεγγραφή ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" συμφώνησαν σε όλα με τον Έρικ Αμπιντάλ -ο οποίος πριν λίγες ώρες είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μονακό- και ο 34χρονος Γάλλος αμυντικός αναμένεται στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει ως δανεικός από τους Μονεγάσκους.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 67 φορές διεθνής με την Εθνική Γαλλίας θα είναι ο ηγέτης της άμυνας που έψαχνε ο Μίτσελ, ενώ στα συν του είναι πως μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν κεντρικός αμυντικός όσο και ως αριστερός μπακ.

Ο Αμπιντάλ ξεκίνησε να χτίζει την καριέρα του σε Λιλ (02΄-04΄) και Λιόν (04΄-07΄) και την απογείωσε στην Μπαρτσελόνα (07΄-13΄) με την φανέλα της οποίας κερδίσε μεταξύ άλλων και δύο Τσάμπιονς Λιγκ. Η περσινή σεζόν τον βρήκε στη Μονακό στην οποία είχε γεμάτη χρονιά με 26 συμμετοχές.

Στο παρελθόν πέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με το συκώτι του, αλλά κατάφερε να επιστρέψει πιο δυνατός σε ανταγωνιστικό επίπεδο.
  NEWSIτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...