Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Κάτω Παναγιά: Υπέκυψε 87χρονος στα τραύματά του μετά απο πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του


fotia_kill1a
Στα τραύματά του υπέκυψε ένας 87χρονος από την Κάτω Παναγιά Κυλλήνης,
όταν υπέστη σοβαρά εγκαύματα κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε στο σπίτι του λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Ο 87χρονος που ζούσε μόνος του και αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, βρέθηκε εγκλωβισμένος μέσα στους καπνούς και προς στιγμήν σώθηκε, έχοντας υποστεί εγκαύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση νεαρών γειτόνων του, που κατάφεραν να τον βγάλουν έξω από το φλεγόμενο κτίριο.
fotia kill2
Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πύργου, ενώ δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών, επενέβησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Το σπίτι όμως που διέμενε ο 87χρονος λόγω και των υλικών κατασκευής καταστράφηκε ολοσχερώς. Ο ηλικιωμένος άντρας δεν κατάφερε να επιβιώσει λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του και εξέπνευσε το πρωί της Τετάρτης. Τα αίτια της πυρκαγιάς στο σπίτι, παραμένουν αδιευκρίνιστα και διενεργεί προανάκριση του Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.
fotia kill3

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...