Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΜΟΥΣΩΝ ΛΕΧΑΙΝΩΝ 
«Ο ΟΡΦΕΥΣ»
                          Φιλαρμονοκή Λεχαινών

Εμφάνιση ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΛΕΜΟΥΤΣΙ.jpg 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«ΜΑΓΙΚΕΣ  ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ» ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

ΛΕΧΑΙΝΑ 13/08/2014


Δύο καθ’ όλα οργανωμένες συναυλίες… Μία συγκλονιστική μουσική ερμηνεία από τα μέλη της Φιλαρμονικής Λεχαινών… καθήλωσαν ένα συγκινητικό κοινό που ξεπέρασε με τη παρουσία του κάθε προσδοκία…

Όλα αυτά προσέφερε η Φιλαρμονική Λεχαινών, το Σάββατο 9 Αυγούστου, στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου-Λυκείου Λεχαινών και τη Κυριακή 10 Αυγούστου, στο Κάστρο Χλεμούτσι, για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο.

Η πολυπληθής Φιλαρμονική Λεχαινών υπό την άψογη διεύθυνση και καλλιτεχνική επιμέλεια του Αρχιμουσικού της  Κων/νου Κοτσορώνη, μάγεψε κυριολεκτικά το πολυπληθές της κοινό, ερμηνεύοντας γνωστά ξένα μουσικά έργα αλλά και ένα αξιοζήλευτο Ελληνικό πρόγραμμα γνωστών συνθετών, αποσπώντας το θερμότερο χειροκρότημα των παρευρισκομένων που είχαν σπεύσει να τιμήσουν με τη παρουσία τις προσπάθειες των μελών της Φιλαρμονικής και του Δ.Σ.

Στο τραγούδι εντυπωσίασαν για ακόμη μία φορά οι εξαιρετικές ερμηνείες  της Αγγελικής Κουνάκη & του Στέλιου Ξανθού, που συνεργάστηκαν για πρώτη φορά μαζί.

Οι συναυλίες ξεκίνησαν με video της ιστορίας της Φιλαρμονικής καθώς και των αποσπασμάτων των μουσικών έργων και αμέσως μετά τον σύντομο χαιρετισμό του προεδρου της Φιλαρμονικης, η σκυτάλη περασε  στο Μαέστρο και στους άξιους μουσικούς της Φιλαρμονικής. Πριν το τέλος έγινε για ακόμη μία φορά η παρουσίαση όλων των μουσικών που απαρτίζουν τη Φιλαρμονική με ταυτόχρονες επιμελημένες φωτογραφίες.

Ξεχωριστές ευχάριστες εκπλήξεις στους ακροατές, πέρα από την άψογη εμφάνιση των μουσικών, προκάλεσε και η αρτιότητα οργάνωσης των συναυλιών, ύστερα από φιλότιμες και εξαντλητικές προσπάθειες του Δ.Σ του Συλλόγου Φιλόμουσων Λεχαινών «Ο ΟΡΦΕΥΣ», αφού μερίμνησαν τόσο για την ανεύρεση των χορηγών των συναυλιών όσο και για την υλικοτεχνική υποδομή, το οπτικοακουστικό υλικό, τα σκηνικά κλπ.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Φιλόμουσων , ευχαριστεί από καρδιάς τους συνδιοργανωτές (6η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, Σύλλογο Νέων Κάστρου Κυλλήνης «Ο Παλαιολόγος»), τους δεκάδες χορηγούς των συναυλιών, όλους εκείνους επώνυμους ή ανώνυμους που προσέφεραν με οποιοδήποτε τρόπο υπηρεσίες ώστε να στηθεί και να παρουσιαστεί για άλλη μία φορά το έργο της Φιλαρμονικής Λεχαινών και ιδιαιτέρως τη συγκινητική προσέλευση όλου αυτού του κόσμου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, παρευρέθη και απόλαυσε τις συναυλίες.

Τα περισσότερα εύσημα ανήκουν σαφώς στους μουσικούς της Φιλαρμονικής Λεχαινών, που με αυταπάρνηση και κόπο εργάστηκαν πυρετωδώς για την εξαιρετική απόδοση και  εμφάνιση τους.

Πολλά μπράβο στη Φιλαρμονική Λεχαινών που συνεχίζει επάξια το ρόλο της, ως ένα σημαντικό πολιτιστικό κύτταρο της ευρύτερης περιοχής, που συμβάλλει διαχρονικά στα υγιή ιδεώδη και τις αρχές της προσφοράς και συνεργασίας για την  πολιτιστική ανάπτυξη τόσο του τόπου της, όσο και ευρύτερα.

Η συναυλία του Σαββάτου 9 Αυγούστου στα Λεχαινά, διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Φιλόμουσων Λεχαινών «Ο ΟΡΦΕΥΣ» και της Κυριακής 10 Αυγούστου στο Κάστρο Χλεμούτσι, σε συνεργασία με την 6η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων & τον Σύλλογο Νέων Κάστρου Κυλλήνης «Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ».
Εμφάνιση 68916_10203645293124609_6025755796303273455_n.jpg 










Εμφάνιση FILARMONIKH LEXAINVN META TH SYNAYLIA STO KASTRO XLEMOUTSI.jpg















Εμφάνιση FILARMONIKH LEXAINVN ΣΤΑ ΛΕΧΑΙΝΑ.jpg
Εμφάνιση ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΝΑΚΗ.jpg
















Εμφάνιση ΚΟΤΣΟΡΟΝΙΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΣ.jpgΕμφάνιση ΝΑΜΠΙΛ ΜΟΡΑΝΤ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΑ ΛΕΧΑΙΝΑ.jpg



























Εμφάνιση ΠΡΟΕΔΡΟς ΟΚΑΝΑ ΜΙΧΑΛΙΣ ΚΑΤΡΙΝΙς ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟς ΚΩΣΤΑς ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟς ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΚΗ ΚΕΚΑΤΟ.jpg











Εμφάνιση προεδρος φιλΑΡΜΟΝΙΚΗς αΝΔΡΕΑς μΙΓΚΟς.jpg











Εμφάνιση ΣΤΕΛΙΟς ΞΑΝΘΟΣ.jpg










Εμφάνιση ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΛΕΧΑΙΝΑ.jpg

  Εμφάνιση ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΛΕΜΟΥΤΣΙ.jpgΑνδρέας Μίγκος














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...