Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Κουρούτα:Το κορμί που "χάζεψαν" όλοι στον Ιππικό Όμιλο το βράδυ του Σαββάτου (photos)


koiliakoi
Γεννήθηκε στο Καζακστάν από Έλληνες γονείς και σε ηλικία τεσσάρων ετών εγκαταστάθηκε στο Μενίδι, όπου ζει
μέχρι σήμερα. Στο σχολείο ήταν καλή μαθήτρια και έχει διακριθεί στο χάντμπολ. Σπουδάζει στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου και τη γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor. Η εμφάνισή της δίπλα στον Παντελή Παντελίδη και την Τάμτα στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, συζητήθηκε έντονα. Αιτία, πέρα από τα φωνητικά της προσόντα, το απίστευτα γυμνασμένο κορμί της. Για την ακρίβεια οι περισσότεροι εστίασαν στους κοιλιακούς της. Τόσο τέλειοι που έκαναν ακόμα και τις γυναίκες να αναφωνήσουν… «Απίστευτο είναι «φέτες». Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ξεσήκωσε το κοινό και άνοιξε πρώτη το χορό στην πίστα για να πάρουν τη σκυτάλη στη συνέχεια η Τάμτα και ο Παντελίδης.
Όπως έχει δηλώσει και η ίδια η τραγουδίστρια, προσπαθεί καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου να συνδυάζει σωστά τις τροφές για αυτό και δεν κάνει αλλαγές στο τρόπο διατροφής της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτό όμως που έχει αλλάξει, είναι η γυμναστική. «Έβαλα στη ζωή μου τη yoga και το pilates. Μου αρέσει ο συγκεκριμένος τρόπος εκγύμνασης, διότι γυμνάζει ομοιόμορφα και πιο θηλυκά και αποκτάς περισσότερη ευλυγισία. Μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά είδη γυμναστικής για να μη βαριέμαι»

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...