Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Αχιλλέας Νεοχωρίου- Θύελλα Πύργου 3-1 παρ. (κ.α. 1-1)- Νίκη- πρόκριση στην παράταση



Πολύ καλός αγώνας έγινε στο γήπεδο Νεοχωρίου, με τον τοπικό Αχιλλέας να παίρνει τελικά την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ηλείας, καθώς επικράτησε στην παράταση με 3-1 της Θύελλας Πύργου (κ.α. 1-1).
Πιο αναλυτικά,
οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 6’ σουτ του Διον. Παναγόπουλου κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό καλό σουτ του Κοντάρη πέρασε λίγο άουτ. Στο 15’ όμως κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Διον. Παναγόπουλου (1-0), έπειτα από υπόδειξη του διαιτητή για χέρι αμυντικού της Θύελλας.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν ακόμα δυο φορές μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά οι προσπάθειες του Ντούγκα δεν βρήκαν στόχο.
Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε, με τη Θύελλα να ανεβάζει την απόδοσή της.
Μάλιστα στο 70’ απώλεσε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν ο Φ. Δασκόπουλος νικήθηκε από τον Βώσσο σε χτύπημα πέναλτι. Ωστόσο η ισοφάριση ήρθε λίγο αργότερα με τον Θανάση Γεωργίου (1-1), που πήγε έτσι το ματς στην παράταση, ενώ να σημειώσουμε ότι στο 85’ ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού Φτερνιάτη γκολ του Δ. Παναγόπουλου ως οφσάιντ.
Στον έξτρα χρόνο και συγκεκριμένα στο 105’ ο Κούρτης μετά από υπόδειξη του βοηθού του καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Αθ. Ψυχογιού, με τον Δ. Παναγοπουλο να μην αστοχεί από τα έντεκα βήματα (2-1).
Το τελικό 3 – 1 διαμόρφωσε στο 113΄ο νεοεισελθών Αθ. Ψυχογιός με ωραίο πλασέ εντός της μικρής περιοχής!
Οι συνθέσεις
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Γ. ΚΑΡΑΛΑΓΑΣ): Βώσσος, Ντελμεκούρας, Μιχαλόπουλος, Παναγόπουλος, Μανιάτης, Τσαγρής, Βασιλείου, Αλεξανδρής, Ντούγκας, Στεφανόπουλος (90΄Μίχα), Κοντάρης (80΄Ψυχογιός Αθ.).
ΘΥΕΛΛΑ ΠΥΡΓΟΥ (Κ. ΜΠΑΚΑΛΗΣ): Ντοάς, Πανταζόπουλος, Καρανάσης, Ψυχούλας, Κοζοκάρου, Τζουβάνης, Γεωργίου, Καλαντζής, Δασκόπουλος, Τάταρης (78΄Διαμαντόπουλος), Τσίκληρας (65΄Σταθόπουλος).
 http://olympiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...