Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Πύργος: Πετροπόλεμος και προσαγωγές στην οδό Πατρών - Πρωταγωνίστησε πολυάριθμή ομάδα ΡΟΜΑ


roma
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο κέντρο του Πύργου, με πρωταγωνιστές ΡΟΜΑ το πρωί της Δευτέρας.
Λίγο μετά τις εννέα, πολυάριθμες ομάδες ΡΟΜΑ συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην οδό Πατρών, στο ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών, πετώντας πέτρες και χτυπώντας ο ένας τον άλλο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν όλες οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή, όπου κατάφεραν να απομονώσουν τους ΡΟΜΑ στην οδό Κοκκίνου, στις σιδηροδρομικές γραμμές. Στη συνέχεια έκαναν προσαγωγές στην Α.Δ. Ηλείας.
roma01
Ήταν περίπου στις 9,15 όταν έκαναν την εμφάνισή τους ομάδες ΡΟΜΑ στην οδό Πατρών, σε μικρή απόσταση από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας. Καταστηματάρχες της περιοχής, ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία για την κατάσταση που φοβόντουσαν πως θα συμβεί, καθώς το κλίμα ήταν έκρυθμο. Περίπου 25 ΡΟΜΑ πεζοί βρέθηκαν στο κέντρο της οδού Πατρών στο ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών και χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα άρχισαν να πετροβολούν η μια πλευρά την άλλη.
roma02
Ανάμεσά τους ήταν και αρκετά γυναικόπαιδα. Σύμφωνα με πληροφορίες μικρές φθορές προκλήθηκαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, μεταξύ αυτών και εμπλεκομένων στο επεισόδιο ΡΟΜΑ. Άμεσα κινητοποιήθηκαν στο σημείο όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Αστυνομίας και οι εμπλεκόμενοι τελικά απομονώθηκαν από τους αστυνομικούς στην οδό Κοκκίνου. Εκεί έγιναν και προσαγωγές εφτά ατόμων, στο Α.Τ. Πύργου όπου κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν κατέθεσε μήνυση στον άλλο. Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία για την σύγκρουση ήταν μια μεταβίβαση οχήματος μεταξύ ομάδων ΡΟΜΑ και γενικότερα οικονομικές διαφορές που είχαν.
roma03
Πρώτη ανάρτηση: 09:43 15/09
Τελευταία ενημέρωση: 08:22 16/09

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...