Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ηλεία: Με καλοκαιρινά χαρακτηριστικά το Σαββατοκύριακο – Αναλυτική πρόγνωση


kalokairia
Εκτεταμένο βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει αρκετές περιοχές της κεντρικής Ευρώπης και των Βαλκανίων, παραμένει σχεδόν στάσιμο, ωστόσο δεν θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο.
Έτσι, με καλοκαιρινά χαρακτηριστικά θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο με τον υδράργυρο στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Πάντως, το μεσημέρι και το απόγευμα υπαρκτή είναι η πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων στα ημιορεινά - ορεινά.

Με γενικά καλό καιρό φαίνεται να ξεκινά η νέα εβδομάδα, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση με την παράλληλη ενίσχυση βορειοδυτικών ανέμων. 

Όσοι κινηθούν προς στην βόρεια και την ανατολική Ελλάδα να γνωρίζουν ότι αναμένεται σημαντική κακοκαιρία στις περιοχές αυτές τη νέα εβδομάδα. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Το Σαββατοκύριακο 13-14/9 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Πιθανές απογευματινές μπόρες στα ημιορεινά - ορεινά. Η θερμοκρασία το πρωί 17 με 18oC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 30 με 31οC στα πεδινά, 26 με 27oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4  μποφόρ και από το απόγευμα της Κυριακής βορειοδυτικοί μέτριοι 5.

Την Δευτέρα 15/9 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 16 με 17oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 27 με 28οC στα πεδινά, 23 με 24oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias                       
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:20 , 13-09-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 13-09-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...