Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ηλεία: Διατηρείται η αστάθεια κυρίως στα ημιορεινά ορεινά – Αναλυτική πρόγνωση


as
Αλλεπάλληλα ισχυρά κύματα βροχοπτώσεων σημειώθηκαν στην Αρχ.Ολυμπία και την ευρύτερη περιοχή την Κυριακή.

Όμοιες συνθήκες περιμένουμε σήμερα Δευτέρα. Διατηρείται η αστάθεια, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, με βροχές και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές. Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Την Δευτέρα 8/9 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις νωρίς το πρωί στα βόρεια με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Βροχές και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές περιμένουμε τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ημιορεινά - ορεινά και πιθανόν στα εσωτερικά πεδινά. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 28 με 29οC στα πεδινά, 24 με 25oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
 
Την Τρίτη 9/9 και την Τετάρτη 10/9 περιμένουμε τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά μπόρες, βροχές και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία το πρωί 17 με 18oC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 29 με 30οC στα πεδινά, 25 με 26oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias                  
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:20 , 08-09-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 08-09-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...