Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Νέα «λεηλασία» από διαρρήκτες στο Ινστιτούτο Αμπέλου Κοροίβου

Ένα ακόμα πλήγμα δέχθηκε το Ινστιτούτο Αμπέλου και Οπωροκηπευτικών Πύργου (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ) στον Κόροιβο, καθώς προχθές το απόγευμα άγνωστοι έσπασαν την κλειδαριά με αιχμηρό αντικείμενο και άρπαξαν μία μπαταρία από γεωργικό ελκυστήρα, δύο σταυρούς από το ψεκαστικό και τη φρέζα. Ενώ από το ψεκαστικό δεν γλίτωσε ούτε το λάστιχο.
Κουρτέσι
Αυτοκίνητο με βλάβη
έκλεψαν στο Κουρτέσι! Το όχημα, μάρκας Datsun, ήταν «παρκαρισμένο» σε χωράφι για περίπου μία εβδομάδα, με αποτέλεσμα οι… επιτήδειοι να το βάλουν στο μάτι δίχως να γνωρίζουν επ’ ακριβώς πώς έχει η κατάσταση! Έτσι, μπήκαν στο αγρόκτημα και το άρπαξαν, προκαλώντας ζημιά 500 ευρώ στον ιδιοκτήτη.
Ζαχάρω
Κλέφτες με αδυναμία στα ηλεκτρονικά είδη και στις κουβέρτες εισέβαλαν σε εξοχικό στη Ζαχάρω  και αφού παραβίασαν την γκαραζόπορτα και έκαναν άνω κάτω όλο το σπίτι, αφαίρεσαν 5 αποκωδικοποιητές, μία τηλεόραση Plasma, δύο DVD player, και κλινοσκεπάσματα αξίας 2000 ευρώ!
Κάστρο Κυλλήνης
Τη μοτοσικλέτα αξίας περίπου 2.000 ευρώ ενός αρτοποιού από το Κάστρο Κυλλήνης  έκλεψαν άγνωστοι έξω από την οικία του. Η κλοπή φέρεται να σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.
Γαστούνη
Για δουλειά βρέθηκε στη Γαστούνη μία δικηγόρος από την Αθήνα και έπεσε θύμα κλοπής, αφού της «άνοιξαν» το αυτοκίνητο, της αφαίρεσαν μία συσκευή tablet, ένα ρολόι, την ταυτότητά της και διάφορα έγγραφα και προσωπικές της σημειώσεις.
Καπελέτο
Τριάντα ένα κουνέλια έκλεψαν άγνωστοι από περιφραγμένο χωράφι στην περιοχή Παπαγιαννέικα στο Καπελέτο το βράδυ του Σαββάτου. Οι επίδοξοι ζωοκλέφτες άνοιξαν την ανασφάλιστη πόρτα και χωρίς να τους αντιληφθεί κανένας, άρπαξαν  τα κουνέλια και εξαφανίστηκαν.
Λευκοχώρι Γαστούνης
Τζάμπα κόπο και χρόνο σπατάλησαν επίδοξοι αλλά… μάλλον άπειροι κλέφτες στο Λευκοχώρι Γαστούνης. Οι άγνωστοι δράστες επιχείρησαν να παραβιάσουν εξοχική κατοικία σπάζοντας την κεντρική σιδερένια πόρτα. Αφού κατάφεραν μετά κόπων και βασάνων να την ανοίξουν, μπήκαν στο σπίτι και έφυγαν άπρακτοι, αφού δεν βρήκαν κάτι αξιόλογο για να κλέψουν.  
 patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...