Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ηλεία: Υποχωρεί σιγά σιγά η κακοκαιρία – Αναλυτική πρόγνωση


poxorei
Πολύ νερό σημειώθηκε την Παρασκευή στην Ηλεία, έφτασε και ξεπέρασε τα 70 χιλιοστά το ύψος βροχής (70 τόνους νερό το στρέμμα). Δείτε τα ύψη βροχής στον παρακάτω πίνακα από τους μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.



iliaipsivroxi24.10.2014



Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχειά, την Κυριακή δεν θα λείψουν οι τοπικές μπόρες κυρίως στα νότια τμήματα του νομού. Την Δευτέρα δεν προβλέπονται βροχές. Την Τρίτη 28η Οκτωβρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα καιρού. Πάντως διαφαίνεται επιδείνωση του καιρού από το βράδυ. Την εξέλιξη αυτή θα την δούμε στην πρόγνωση της Δευτέρας. 

Το κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα είναι τσουχτερό. Το μεσημέρι λόγω της ηλιοφάνειας θα καταφέρνει να ανεβαίνει ο υδράργυρος στους 20 βαθμούς.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Το Σάββατο 25/10 περιμένουμε νεφώσεις με μπόρες, βροχές και πιθανόν καταιγίδες, τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 18 με 19οC στα πεδινά, 13 με 14oC στα ημιορεινά - ορεινά.  Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Κυριακή 26/10 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με μπόρες κυρίως στα νότια του νομού. Η θερμοκρασία το πρωί 10 με 11oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 19 με 20οC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά.  Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4, το απόγευμα νοτιοανατολικοί μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Δευτέρα 27/10 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 8 με 9oC στα πεδινά, 4 με 5oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 19 με 20οC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά.  Άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφρό.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias                          
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 08:15 , 25-10-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 25-10-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...