Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Φουλάρει για… αντεπίθεση η Εθνική


Στόχος το 2 στα 2 κόντρα σε Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία για τους έλληνες διεθνείς

Στόχος της Εθνικής είναι η νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια με Φινλανδία (11/10) και Βόρεια Ιρλανδία (14/10), προκειμένου να «καλύψει» την ήττα της πρώτης αγωνιστικής του έκτου ομίλου για τα προκριματικά του EURO 2016, όπως επισήμαναν οι Κώστας Γιαννούλης και Σωκράτης Διούδης.

Με δηλώσεις τους στο επίσημο κανάλι της «γαλανόλευκης», αμφότεροι έθεσαν τους προσεχείς αυτούς αγώνες ως το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την… αντεπίθεσή του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκα στην Εθνική, μετά από τρία χρόνια. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και ότι θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε το διπλό και να ξαναφέρουμε στα ίσια τον όμιλο», ήταν η τοποθέτηση του Γιαννούλη.

Για την εντός έδρας αναμέτρησή με την Βόρεια Ιρλανδία: «Όταν δεν έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου, είναι άχαρο να παίζεις ποδόσφαιρο. Την Τρίτη όμως θα έχουμε την βοήθεια των φιλάθλων. Ελπίζω να τους κάνουμε όλους χαρούμενους και να πάνε όλα καλά».

Για τον τομέα που θα κριθούν τα ματς: «Έχουμε ποιότητα, περισσότερη από τους αντιπάλους. Αυτό δεν πρέπει όμως να μείνει στα λόγια. Πρέπει να το προσέξουμε γιατί τα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν πάντα κινδύνους. Αν όμως είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Στο ίδιο… κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του 21χρονου τερματοφύλακα.

«Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι, κάνει ακόμη πιο σημαντική τη νίκη στο ματς του Σαββάτου. Εμείς στοχεύουμε στο 2/2 για να αντιστρέψουμε το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Να κάνουμε μία νέα κίνηση για την πρόκριση», ήταν τα λόγια του Διούδη.

Για το… κλειδί της Εθνικής: «Σε τέτοια παιχνίδια, η δική μας απόδοση είναι αυτή που παίζει το σημαντικότερο ρόλο. Νομίζω ότι κλειδί είναι η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα. Να δείξουμε δηλαδή ότι πραγματικά θέλουμε το παιχνίδι. Να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Με συγκέντρωση και πειθαρχία θα έρθει η νίκη».

Για την στήριξη του κόσμου: «Και εμείς θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Το άσχημο ξεκίνημα έφερε λίγη γκρίνια, γιατί όλοι έχουν μεγάλες απαιτήσεις από την Εθνική. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, το είδαμε με τους Ρουμάνους. Βέβαια, όπως είπα και πριν όλα εξαρτώνται από την δική μας απόδοση. Αν παρουσιαστούμε σοβαροί μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Ελπίζω να πάρουμε τη νίκη για να έχουμε περισσότερους φιλάθλους στο πλευρό μας».



Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...