Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη ο Αλβανός πιστολέρο Αρμπέρ Μπάκο που έσπειρε τον τρόμο στον Πειραιά


Συνελήφθη ο Αλβανός πιστολέρο Αρμπέρ Μπάκο που έσπειρε τον τρόμο τα ξημερώματα του Σαββάτου σε μπαρ στο Μικρολίμανο του Πειραιά πυροβολώντας και τραυματίζοντας 15 θαμώνες. 
Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της ασφαλείας και των ΕΚΑΜ, περίπου στις 12:30 το μεσημέρι, ο Αλβανός κακοποιός συνελήφθη σε διαμέρισμα υπογείου στο Γουδί, επί της οδού Αγίας Λαύρας 36, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Θωμά. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις μέρες μετά το πρωτοφανές περιστατικό στο Μικρολίμανο ο μανιακός με το καλάσνικοφ, ο Αρμπέρ Μπάκο  εντοπίστηκε από συμπατριώτες του να κοιμάται μαζί με συνεργό του στο υπόγειο διαμέρισμα.
Πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ περικύκλωσαν το κτήριο , μπήκαν από μια μπαλκονόπορτα που επικοινωνεί με τον ακάλυπτο και με μια αστραπιαία επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν.
Για την ενίσχυση της επιχείρησης , σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ είχε κινητοποιήσει ακόμη και το ελικόπτερο της αστυνομίας στο πλαίσιο της επιχείρησης που εξελίχθηκε σε συνθήκες απόλυτης μυστικότητας.

Με την χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης κατάφεραν να βγάλουν εκτός μάχης τον επικίνδυνο κακοποιό ο οποίος δεν πρόλαβε καν να αντισταθεί.
Ο Αρμπερ Μπάκο κατηγορείται όχι μόνο για την επίθεση με τους 15 τραυματίες στο Μικρολίμανο, αλλά και για ακόμη 3 επιθέσεις. Μια από αυτές έγινε στο Μεταξουργείο όπου έχασε τη ζωή του ένας 43χρονος άνδρας ενώ τραυματίστηκε και μια γυναίκα. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε πυροβολήσει σε μπαρ στην οδό Μιχαλακοπούλου και λίγο αργότερα σε καφενείο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Δείτε την επιχείρηση των ΕΚΑΜ για την σύλληψη του αλβανού που τραυμάτισε 15 άτομα σε μπαρ στο Μικρολίμανο

patrisnews.com


Video από το newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...