Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ηλεία: Του έστειλαν με το . . . ΚΤΕΛ τον λαθραίο καπνό


kapnos
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται 48χρονος από τον Πύργο με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης λαθραίου καπνού. Συγκεκριμένα ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της
υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, λίγα λεπτά αφού είχε παραλάβει από την αποθήκη του σταθμού των Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηλείας, δέμα που περιείχε 21 κιλά λαθραίου καπνού.
Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.:
Συνελήφθη, χθες (5-11-2014), το απόγευμα, στον Πύργο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 48 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα. Πιο συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, ο 48χρονος μετέβηκε στο σταθμό Υπεραστικών λεωφορείων στον Πύργο και παρέλαβε ένα δέμα με λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους 21 κιλών.
Άμεσα ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στον δράστη βρήκαν την ποσότητα του λαθραίου καπνού την οποία και κατέσχεσαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη προέλευση του λαθραίου καπνού και τη σύλληψη συνεργών του.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...