Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ο κόσμος της Β' Κατηγορίας: Πήρε την πρωτοπορία ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ


axilleas_neoxorioy
ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ στον όμιλο του κάμπου, πλην του Αχιλλέα, όλες οι ομάδες που τόσον εγώ, όσο κι άλλοι ασχολούμενοι με το χώρο, αλλά και οι υπεύθυνοι των ομάδων, θεωρούσαμε ως δυνατές δε βγήκαν ως τώρα.
Μιλάμε, βέβαια, για την έβδομη αγωνιστική μόνον ενός πρωταθλήματος που έχει 30 αγωνιστικές δηλ. έναν αληθινό «μαραθώνιο» για μια τόσο μικρή κατηγορία. Ας δούμε πιο κάτω τις παρουσίες τους ως τώρα.
Ο πρωτοπόρος Αχιλλέας Νεοχωρίου μας
δικαιώνει. Με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και καμιά ήττα η ομάδα του Γιάννη Καραλάγα είναι πρώτη στη βαθμολογικό πίνακα. Ξεκίνησε με ισοπαλία στο Αλποχώρι, έκανε τρεις σερί νίκες και την 5η αγωνιστική έφερε ισοπαλία πάλι εκτός με τον εκπληκτικό ΑΟ Αρετή. Θεωρώ πως θα είναι στους τρεις πρώτους.
* ΜΕΓΑΛΗ ευχάριστη έκπληξη ο νεοφώτιστος ΑΟ Αρετής. Είναι δεύτερος με 5 ως τώρα νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στην έδρα της από τον Άφοβο! Κράτησε προπονητή το Γιώργο Γεωργόπουλο και εκπλήσσει. Δε μπορούμε να προβλέψουμε τι θα μπορέσει να κάνει στη συνέχεια.
* ΤΡΙΤΟΣ ο Αφοβος. Η νεοφώτιστη ομάδα της Βροχίτσας εκπλήσσει ευχάριστα. Όλοι παραδέχονται, πως αυτό είναι έργο του προπονητή Αλέκου Τομαρόπουλου και των παικτών. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και δυνατό συμβούλιο. Ως τώρα έχουν πετύχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες κι έχασαν μια φορά από τον Ολυμπιακό στη Μυρτιά.
Η Δάφνη και οι άλλοι
ΤΟ φετινό εγχείρημα της Δάφνης ν’ αρχίσει από τα… ρηχά στέφεται από επιτυχία, αν και η τελευταία ισοπαλία με το συντοπίτη Φίλιππο ήταν κάτι το μη αναμενόμενο. Ως τώρα η ομάδα που προπονεί ο Τάκης Δρακόπουλος έχει 4 νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Η ήττα δε από τον Ηρακλή Πύργου εκτός προγράμματος θα μπει στην τριάδα, αν ενισχυθεί το Γενάρη, εκεί που «πονάει».
* ΤΗΝ πιο δυνατή άμυνα ως τώρα έχει ο Εθνικός Γερακίου. Χάρη σ’ αυτή έχει 4 νίκες και μια ισοπαλία, ενώ έχει χάσει δύο φορές και μάλιστα η τελευταία από τον Πηνειακό εκτός προγράμματος. Έχει δυνατότητες για κάτι καλύτερο.
* Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΥΡΤΙΑΣ έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα με 4 συνεχόμενες νίκες, ώσπου πήγε στη Δάφνη και τα έκανε μαντάρα. Στη συνέχεια έφερε 3-3 στη Μυρτιά με τους Λέοντες, ενώ έχασε στο ντέρμπι ε τον Αχιλλέα. Η συνέχεια θα δείξει προς τα πού θα πάει…
* ΒΙΟΙ παράλληλοι για τον Εθνικό και τους Λέοντες Αμαλιάδας. Βρίσκονται και οι δύο στη μέση της βαθμολογίας. Προσωπική μας άποψη ότι και δύο ομάδες μπορούν να μπουν στην τριάδα, αν βελτιωθούν στη συνέχει. Ο Εθνικός έχει ήδη δύο ήττες, στη Μυρτιά και το Γεράκι. Οι Λέοντες μία ήττα (από τον ΑΟ Αρετής), αλλά και τρεις ισοπαλίες.
* ΜΕΤΑ την περυσινή περιπέτεια στην Α2. Ο Αετός Αλποχωρίου παρουσιάζεται πεσμένος και δύσκολα θα πρωταγωνιστήσει. Τα ίδια ισχύουν και για τον Άρη Δήμητρας που έχει χάσει πολλή από την ισχύ του. Μέτρια και η πορεία του Πηνειακού, παρά τις αρχικές προοπτικές. Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν και για τον Ηρακλή Πύργου, ο οποίος θα προσπαθήσει να απεμπλακεί από τις τελευταίες θέσεις.
* Η ΘΥΕΛΛΑ Καρδαμά καθ’ ομολογία των δικών της ανθρώπων πήγαινε για κάτι καλό φέτος. Όμως τα αποτελέσματα ως τώρα δεν τους δικαιώνουν, έχει μια νίκη και μια ισοπαλία. Ο Φίλιππος θα προσπαθήσει να σωθεί με τεχνικό τον Παν. Τσάκωνα, αλλά θα πρέπει να κάνει κι άλλες νίκες.
* ΔΥΣΚΟΛΑ ο Νέος Απόλλων θα αποφύγει την περιπέτεια. Έχει μόνον μια νίκη ως τώρα. Τέλος η Ελπίδα Βαρθολομιού χωρίς πόντο ως τώρα ήδη έχει μπει σε περιπέτειες.
Π.Κ.Τ.
Για την ιστορία
στην αγωνιστική που πέρασε σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα

2ος όμιλος
Ηρακλής Πύργου – Αχιλλέας Νεοχωρίου 1-4
Άρης Δήμητρας – Εθνικός Γερακίου 1-3
Πηνειακός – Άφοβος Βροχίτσας 2-2
Ελπίδα Βαρθολ. -Α.Ο.Αρετής 3-4
Εθνικός Αμαλ. – Δάφνη Ανδραβ. 0-2
Απόλλων Δουν. – Θύελλα Καρδαμά 1-3
Φίλιππος Ανδραβ. – Λέοντες Αμαλιάδας 1-3
Αετός Αλποχωρίου – Ολυμπιακός Μυρτιάς 0-2

Η βαθμολογία (Σε 8 αγώνες)

Αχιλλέας Νεοχωρίου        20

Α.Ο. Αρετής                   19

Εθνικός Γερακίου             16
——————————————————-
Ολυμπιακός Μυρτιάς        16
Δάφνη Ανδραβίδας           16
Άφοβος Βροχίτσας            15
Λέοντες Αμαλιάδας          15
Εθνικός Αμαλιάδας           13
Αετός Αλποχωρίου           10
Άρης Δήμητρας                10
Πηνειακός                        9
Θύελλα Καρδαμά              7
——————————————————
Ηρακλής Πύργου              6
Φίλιππος Ανδραβίδας         5
—————————————————-
Απόλλων Δουνείκων     3
Ελπίδα Βαρθολομιού       0
Η επόμενη αγωνιστική (9η)
Εθνικός Γερακίου – Άφοβος Βροχίτσας
Α.Ο.Αρετής – Άρης Δήμητρας
Δάφνη Ανδραβίδας – Πηνειακός
Θύελλα Καρδαμά – Ελπίδα Βαρθολομιού
Λέοντες Αμαλιάδας – Εθνικός Αμαλιάδας
Ολυμπιακός Μυρτιάς- Απόλλων Δουνείκων
Αχιλλέας Νεοχωρίου – Φίλιππος Ανδραβίδας
Ηρακλής Πύργου – Αετός Αλποχωριου

* Στη φωτό ο πρωτοπόρος Αχιλλεύς Νεοχωρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...