Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ηλεία: Δεκαπέντε συλλήψεις σε εκτεταμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. - Κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών


metagogi
Του Γιάννη Σπυρούνη
Δεκαπέντε άτομα συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης σε μια εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Ηλεία. Ισχυρές δυνάμεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μεσσηνίας και Ηλείας, συνεργάστηκαν για την
αποκάλυψη μιας μεγάλης υπόθεσης εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει περισσότερες από τριάντα συλλήψεις στην Ηλεία, τη Μεσσηνία, τη Λακωνία και την Αττική για την υπόθεση.
Σε ότι αφορά την Ηλεία η επιχείρηση ξεκίνησε τα ξημερώματα και είχε ολοκληρωθεί λίγη ώρα αργότερα. Με συντονισμένες κινήσεις οι αστυνομικοί των υπηρεσιών Ασφαλείας από την Καλαμάτα, τον Πύργο και την Αμαλιάδα αλλά και οι ΟΠΚΕ Ηλείας και Μεσσηνίας κινήθηκαν ταχύτατα και αιφνιδίασαν τους υπόπτους.
Συλλήψεις έγιναν στον Πύργο, την Αμαλιάδα, τη Γαστούνη, το Βαρθολομιό, το Λευκοχώρι και τη Σαλμώνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αρχές με τη μέθοδο της παρακολούθησης των τηλεφωνικών επικοινωνιών έφτασαν στα ίχνη των δραστών που φέρονται να εμπλέκονται σε μια μεγάλη σπείρα εμπορίας ναρκωτικών σε όλη την Πελοπόννησο και την Αττική, ίσως και σε άλλες περιοχές της χώρας. Πέρα από τα δεκαπέντε άτομα που συνελήφθησαν στην Ηλεία αναζητούνται ακόμα δύο, που φαίνεται να έχουν περιφερειακό ρόλο.
Οι αστυνομικοί στις κατ’ οίκον έρευνες των συλληφθέντων παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντόπισαν μικροποσότητες ναρκωτικών και μεγάλο χρηματικό ποσό που από πληροφορίες αγγίζει τις 40.000 ευρώ.
Αν και δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση και τα στοιχεία της υπόθεσης γίνονται με μεγάλη δυσκολία γνωστά, ανάμεσα στους εμπλεκόμενους ως κεντρικό πρόσωπο φέρεται να είναι πρώην αστυνομικός που είχε υπηρετήσει στον Πύργο.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...