Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Εκτός συνέχειας Γιουροπα Λιγκ ο ΠΑΟΚ


Οδυνηρή ήττα για τον Δικέφαλο από τους Γάλλους της Γκινκάμπ

Έπαιξε, έχασε και έμεινε εκτός συνέχειας του Europa League ο ΠΑΟΚ, που ήθελε μόνο νίκη κόντρα στην Γκινγκάμπ για να προκριθεί στη φάση των 32, αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-2 μέσα στην Τούμπα από τη γαλλική ομάδα.

Οι Γάλλοι «πάγωσαν» την Τούμπα μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Μποβί βρέθηκε ξεμαρκάριστος στην πορεία της μπάλας από την εκτέλεση φάουλ του Ζιρές και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας μπροστά την Γκινγκάμπ.

Οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν στο 22' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αθανασιάδη, ένα πέναλτι που καταλογίστηκε σε καθαρό χέρι του Γιάκομπσεν μέσα στην περιοχή.

Η Γκινγκάμπ λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 32', με το σουτ του Μαντάν που σταμάτησε στο δοκάρι του Γλύκου, ενώ ο Μαντάν είχε και μία καλή κεφαλιά στο 39', η οποία πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη μπήκαν πιο δυνατά και είχαν δοκάρι στο 52' σε κεφαλιά του Αθανασιάδη, που στη συνέχεια της φάσης δεν κατάφερε να νικήσει τον Λεσλ, και πάλι με κεφαλιά, ενώ στο 73' ο Αθανασιάδης θα μπορούσε να είχε πετύχει το 2-1, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Αυτοί που χαμογέλασαν, ωστόσο, ήταν οι Γάλλοι: Στο 83', και μετά από αντεπίθεση που έπιασε στον ύπνο την άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Μποβί έγινε αποδέκτης της μπάλας και με «κεραυνό» από το ημικύκλιο της περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Γλύκο, κάνοντας το 1-2.

Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν πλέον δύο γκολ για να πάρουν την πρόκριση, όμως κανένα από αυτά δεν ήρθε, το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος και μία σημαντική ευκαιρία για πρόκριση στους 32 του Europa League χάθηκε.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...