Στο έλεος των διαρρηκτών ο Κάμπος!


ΣΕ ΒΑΡΔΑ ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΚΑΙ ΓΛΥΦΑ
(15/01/2015 08:55)

«Φτερά» έκανε τα ξημερώματα της Τρίτης ένα αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Nissan του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης που ήταν αραγμένο πίσω από το δημαρχείο της Βάρδας ενώ ο κλέφτης, από τη στιγμή που κατέβηκε από το αυτοκίνητο του συνεργού του μέχρι τη στιγμή που έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο του δήμου και εξαφανίστηκε, δεν χρειάστηκε παρά… ενάμιση λεπτό! Αυτό που δεν πρόσεξε ωστόσο ούτε ο κλέφτης αλλά ούτε και ο συνεργός του ήταν… οι κάμερες των γύρω επιχειρήσεων που κατέγραψαν τα πάντα!


Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Τάσος Μυλωνόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε δει καθαρά τους δράστες και το βίντεο έχει σταλεί στην αστυνομία. Υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, φαίνεται μέχρι και ο αριθμός του αυτοκινήτου από το οποίο κατέβηκε ο δράστης και μέσα σε ενάμιση λεπτό πήρε το αυτοκίνητο του δήμου».

Συνεχίζοντας ο κ. Μυλωνόπουλος είπε: «Το αυτοκίνητο το άφησε στο πάρκινγκ ο οδηγός κ. Λαμπρόπουλος γύρω στη μία το μεσημέρι, φαίνεται καθαρά και στο βίντεο. Μου έφερε τα κλειδιά τα οποία παραμένουν κλειδωμένα στο γραφείο μου, αλλά οι διαρρήκτες βρήκαν τρόπο και το πήραν. Το πώς, θα το ξεκαθαρίσει η αστυνομία. Πιστεύουμε πάντως ότι ο διαρρήκτης είχε μάλλον αντικλείδι, γιατί θεωρώ ότι χρόνος που έκανε για το κλέψει, μόλις ενάμιση λεπτό, είναι πολύ λίγος.
Εμείς πάντως από την πλευρά μας καταθέσαμε αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία και έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση των δραστών, εξετάσαμε το βίντεο μαζί με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας κ. Παναγιώτη Γεωργούλια και πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε ποιος το πήρε».
Ο αριθμός πινακίδας του αυτοκινήτου είναι ΚΗΙ 5134 και ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης απευθύνει έκκληση σε όποιον το εντοπίσει να επικοινωνήσει με την αστυνομία.
Πήραν… μέχρι και την πόρτα!
Μπαράζ διαρρήξεων σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης και στην περιοχή της Γλύφας, με τους διαρρήκτες να «αδειάζουν» πέντε σπίτια, που οι ιδιοκτήτες τους τα χρησιμοποιούν κυρίως ως εξοχικές κατοικίες.
Οι άγνωστοι διαρρήκτες, που προφανώς ήταν πολύ καλά «εξοπλισμένοι» πήραν ηλεκτρικές συσκευές, μικροέπιπλα και ότι άλλο τους φάνηκε πολύτιμο, ενώ από ένα σπίτι «σήκωσαν» ακόμα και την κεντρική αλουμινένια του πόρτα!
Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών ειδοποιήθηκαν για τις διαρρήξεις την επόμενη μέρα, από τους μόνιμους κάτοικους της Γλύφας που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, ενώ στην περιοχή έσπευσε δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης αλλά και κλιμάκιο της Σήμανσης της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αμαλιάδας.

Διήμερο… κλοπών!

Δεν φαίνεται να έχουν τέλος τα προβλήματα για τον κ. Χρήστο Διαμαντή που διατηρεί τον στάβλο του στην επαρχιακή οδό Γαστούνης – Παλαιοχωρίου και τις παραμονές της πρωτοχρονιάς του έκλεψαν 48 ετοιμόγεννες προβατίνες.
Χθες τα ξημερώματα άγνωστοι «σήκωσαν» από τον στάβλο του κ. Διαμαντή περίπου 5 αρνιά, ενώ προχθές το βράδυ του πήραν άλλα δέκα!
Ο κ. Διαμαντής, που έχει χάσει πια το μέτρημα το πόσες φορές ο στάβλος του έχει γίνει στόχος διάρρηξης, κατήγγειλε για ακόμα μια φορά τις νέες κλοπές στο Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης.

Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ