Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Με Μέντες και Μπούρμπο στην Ξάνθη


Έτοιμος για το παιχνίδι Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός

Επανήλθαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς Μέντες και Μπούρμπος, οι οποίοι μπήκαν και στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη SKODA στην Ξάνθη. Εκτός ο Μπαϊράμι.

Από βασικός στην ενδεκάδα στο ματς με τον Πανιώνιο, εκτός αποστολής ο Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Γιάννης Αναστασίου προφανώς απογοητεύτηκε (και δεν ήταν ο μόνος) από την αγωνιστική παρουσία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να μην τον συμπεριλάβει στους 20 παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Ξάνθη.

Εκτός του Σουηδού, δεν θα ταξιδέψουν στη Θράκη ούτε οι Νίνης, Μπούι, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μπερίσα, Σταματάκης.

Στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι Κυπέλλου στην Ξάνθη όπου οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να βάλουν βάσεις πρόκρισης, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τη συνέχεια χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα και στο τέλος έκαναν εξάσκηση στα στημένα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...