Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Σε 3 ημέρες η Νιχωρίτισα ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΡΙΓΑ ρίχνεται στην μάχη στο Πανελλήνο Πρωτάθλημα taekwondo στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ







Στην μάχη της διάκρισης για τη κατάκτηση ενός από τα 3 μετάλλια αλλά και με μεγαλύτερο στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα την οδηγήσει στην εθνική ομάδα ρίχνεται το Σάββατο η πρωταθλήτρια του tawkwondo ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΡΙΓΑ.
Αναχωρεί την
Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 04:00 πμ για την πόλη της συμπρωτεύουσας Θεσσαλονίκης, η ομάδα πολεμικών τεχνών του taekwondo ΑΓΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ .
Πολλοί οι αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχουν στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ που θα διεξαχθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις όπως αναφέρεται, του κλειστού γηπέδου της ΧΑΝΘ .
Μαζί με τους πολλούς αθλητές και αθλήτριες θα είναι όπως πάντα ένα δικό μας παιδί.
 
Αυτή την φορά θα έχουμε μόνο μια Νιχωρίτικη συμμετοχή .Αυτήν της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ Ιωάν ΣΤΡΙΓΑ
Το Σάββατο λοιπόν η 17χρονη πλέον Νιχωρίτισα αθλήτρια του taekwondo Βασιλική Στριγά έχωντας κάνει πάρα πολλές προπονήσεις και με υπό τις οδηγίες του άξιου δασκάλου της Κου Σ.Παπαδημητρίου θα ριχτεί στην μάχη για ότι καλύτερο .Στόχος της είναι η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και η μεγάλη επυτιχία να επαναληφθεί όπως το 2010 στην Ξάνθη τότε που η μικρή τότε (11χρονη) είχε κατακτήσει ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΘΈΣΗ ..

 Ας θυμηθούμε τί είχε γίνει τότε δέιτε το βίντεο ...




Η έφηβη πρωταθλήτρια μας φέτος , θα αγωνιστεί στα +70 Klg μια κατηγορία που έχει πολλές απαιτήσεις και ελπίζουμε η έφηβη αθλήτρια Βασιλική αυτήν την φορά ,να ανέβει το υψηλότερο βάθρο κατακτώντας, την πρώτη θέση και να φιγουράρει με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος και εν συνεχεία να λάβει το εθνόσημο που θα της δώσει την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα .
Χωρίς πολλές κουβέντες και με την ευχή τόσο την δική μας αλλά και όλων των Νιχωριτών
να ευχηθούμε εκ των προτέρων στην Βασιλική καλή επιτυχία !!!!

1 σχόλιο:

stduce@gmail.com είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ!!!

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...