Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Η ΑΕΚ ήρθε! Ισόπαλη με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης"! (VIDEOS)


Η ΑΕΚ ήρθε! Ισόπαλη με τον Ολυμπιακό στο `Καραϊσκάκης`! (VIDEOS)Τι κι αν βρίσκεται μια κατηγορία κάτω, τι κι αν έπαιζε μέσα στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης" και όχι στο Ολυμπιακό Στάδιο με τη βοήθεια των οπαδών της, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη του κακού Ολυμπιακού και πήρε την ισοπαλία (1-1) στο φαληρικό γήπεδο στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου ποδοσφαίρου! Το... "ερχόμαστε" ίσως πια να μοιάζει παλιό σύνθημα για την Ενωση.

Δείτε το live του αγώνα.


Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ... εξαφάνισε τον έτσι κι αλλιώς κακό Ολυμπιακό και μπήκε με μεγάλο τσαμπουκά στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Με το “καλημέρα” η Ενωση -που έπαιζε πολύ γρήγορα- είχε δοκάρι με σουτ του Μπαρμπόσα στο 4'.

Δέκα λεπτά αργότερα ο “Δικέφαλος” άνοιξε το σκορ και... πάγωσε το Φάληρο, όταν ο
Σοϊλέδης βρήκε άψογα τον Αραβίδη κι αυτός αμαρκάριστος γύρισε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.








Η ΑΕΚ συνέχισε να παίζει εντυπωσιακά στο κέντρο και πίεζε ψηλά, ενώ το αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Αποδέκτης αποδοκιμασιών από τους “ερυθρόλευκους” οπαδούς ήταν ο Σαντάνα που “πουλούσε” εύκολα την μπάλα και δικαίως έγινε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα και στην επίθεση του στο πρώτο ημίχρονο, καθώς αδυνατούσε να δημιουργήσει φάσεις και δεν μπορούσε κανείς να “τροφοδοτήσει” τον αβοήθητο Διαμαντάκο.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και αμέσως ισοφάρισε... Το γκολ που έφερε στα ίσια τον αγώνα πέτυχε στο 48' ο Μιλιβόγεβιτς, για την ακρίβεια σε αυτόν χρεώθηκε καθώς άλλαξε λίγο την πορεία της μπάλας σε κεφαλιά του Διαμαντάκου.




Η ΑΕΚ αν και έμοιαζε να μην μπορεί ακολουθήσει τον ίδιο φρενήρη ρυθμό που είχε στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή και στο β' ημίχρονο, ενώ ο Δέλλας προφανώς διάβασε πολύ καλά τις κινήσεις του Περέιρα με τις αλλαγές.

Λανθασμένα δόθηκε οφσάιντ ο Αραβίδης στο 76' όταν έφυγε απέναντι από τον Μέγερι, ενώ ο Ολυμπιακός άλλη κλασική ευκαιρία δεν είχε πλην από αυτή του γκολ... Η ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο ήταν καλύτερη ομάδα από τους "ερυθρόλευκους" που αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς τους. 


Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα):
Μέγιερι, Σαλίνο, Σαντάνα (46' Μήτρογλου), Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ (46' Αφελάι), Ντουρμάζ, Φορτούνης, Διαμαντάκος (65' Ντομίνγκες).
ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μάνταλος (87' Κρισάντους), Μπαρμπόσα (72' Ρόβας), Πλατέλλας (94' Πλατέλλας), Αραβίδης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...