Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Νέο θύμα στην Πατρών - Πύργου μια 41χρονη από το Νεοχώρι Κυλλήνης (Νεότερα)


troxaio1aa


Ένα ακόμα θύμα μετρά στην άσφαλτο, η κατ’ ευφημισμό εθνική οδός Πατρών - Πύργου. Μια γυναίκα από το Νεοχώρι Κυλλήνης, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι στο ύψος του Μιντιλογλίου. 
Η 41χρονη
οδηγός είχε κατεύθυνση προς Πύργο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητό της εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, στην έξοδο της Περιμετρικής. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η 34χρονη ξαδέρφη της οδηγού που τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά. Δυνάμεις της Π.Υ. Πατρών και της 6ης ΕΜΑΚ επενέβησαν για να απεγκλωβίσουν τα άτομα από το αυτοκίνητο.
Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας που εφημέρευε. Εκεί διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατος της 41χρονης και η κατάσταση των τραυματισμών της 34χρονης.
Φωτό thebest.gr

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...