Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


             Σκουροχώρι Στα «πράσα» έπιασαν  έναν 32χρονο προχθές το βράδυ οι αστυνομικοί στο Σκουροχώρι, την ώρα που είχε μπει σε σπίτι για να αφαιρέσει αντικείμενα αξίας μαζί με
τον 38χρονο συνεργό του.
Ο 32χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα κλοπής και κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ κατασχέθηκαν και  δύο μεταλλικοί δίσκοι χορτοκοπτικού, αξίας 120 ευρώ, που βρέθηκαν πάνω  και τους οποίους είχε αφαιρέσει από αγρόκτημα στη Μυρτιά, οι οποίοι επιστράφηκαν στον κάτοχό τους.
Ο 38χρονος συνεργός του συλληφθέντος διαφεύγει τη σύλληψη.
Τραγανό

Το μίνι μάρκετ ενός 48χρονου διέρρηξαν άγνωστοι στις 4:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Τραγανό. Οι δράστες παραβίασαν την κεντρική πόρτα και αφού μπήκαν μέσα, άρπαξαν την ταμειακή μηχανή, καθώς και τρόφιμα και είδη ζαχαροπλαστικής.
Πύργος
Για ρευματοκλοπή συνελήφθη μια 25χρονη χθες το πρωί στον Πύργο, καθώς διαπιστώθηκε το σπίτι της τροφοδοτούνταν παράνομα με ρεύμα που υπέκλεπτε από το δίκτυο, εγκυμονώντας σοβαρό κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα όσων μένουν στο σπίτι αλλά και των περιοίκων.
Πύργος
Με… σύλληψη πλήρωσε τη δυνατή μουσική, πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, μία 29χρονη κέντρου διασκέδασης στον Πύργο, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ύστερα από καταγγελία, έγινε σχετικός έλεγχος στο κατάστημα και διαπιστώθηκε η παράβαση, ενώ αναζητείται και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Ανδραβίδα

Στην Ανδραβίδα συνελήφθη ένας 40χρονος βουλγαρικής καταγωγής, μόνιμος κάτοικος Σπάρτης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Ηλείας το βράδυ του Σαββάτου, καθότι εις βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις από το Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας. Ο συλληφθείς αναμένεται να οσηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. 
 patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ