Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Νεκρός φοιτητής από ανακοπή μέσα σε λεωφορείο


Επιβάτης του ΚΤΕΛ Πάτρας ειδοποίησε πως ο νεαρός ήταν αναίσθητος, αλλά μόλις έφτασε το ασθενοφόρο, ήταν ήδη νεκρός

Τραγικό περιστατικό σε υπεραστικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα - Αθήνα συνέβη την Τρίτη το βράδυ. Ένας 22χρονος φοιτητής των ΤΕΙ Πάτρας με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης, πέθανε από ανακοπή κατά την διάρκεια της διαδρομής λίγο πριν το λεωφορείο φτάσει στον Κηφισό.

Όπως δήλωσε στο thebest.gr, o πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αχαΐας κ. Μανωλόπουλος, όταν έφτασε το ασθενοφόρο, το παιδί ήταν ήδη νεκρό, ενώ οδηγός και επιβάτες ήταν σε κατάσταση σοκ.

«Δυστυχώς όταν έφτασε το ΕΚΑΒ ήταν αργά. Όλα συνέβησαν λίγο πριν το λεωφορείο φτάσει στον σταθμό. Ένας συνεπιβάτης διαπίστωσε ότι ο φοιτητής ήταν αναίσθητος και ειδοποίησε τον οδηγό».

Ο κ. Μανωλόπουλος συμπλήρωσε πως τα στοιχεία του άτυχου νεαρού υπάρχουν αλλά για ευνόητους λόγους δεν τα ανακοινώνουν έως ότου ειδοποιηθεί η οικογένειά του.

Στο νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου διακομίστηκε, αποδείχθηκε ότι ο νεαρός φοιτητής είχε χάσει τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...