Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Γαστούνη: Τον σκότωσε γιατί μπήκε στη μέση του καβγά (photos & video)


foniko1a
Του Γιάννη Σπυρούνη
Την χειρότερη στιγμή στη χειρότερη θέση βρέθηκε ο 28χρονος Ευάγγελος - κατά κόσμον  Δημήτρης - Παναγιωτόπουλος, σε έναν καβγά μεταξύ του θείου τους του και του ξάδερφού του, στην περιοχή Αγκινάρα της Γαστούνης. Μέσα στην ένταση και κάτω από γενικότερα αδιευκρίνιστες συνθήκες δέχθηκε
θανατηφόρο πλήγμα με μαχαίρι από τον 39χρονο ξάδερφό του και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος. Το έγκλημα συνέβη περίπου στις δέκα το βράδυ της Δευτέρας και σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές, αφού οι ΡΟΜΑ της περιοχής ξεσηκώθηκαν και ήθελα να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.
Ο δράστης ζητούσε χρήματα από τον πάτερα του και επικράτησε ένταση στο σπίτι. Λόγω της άρνησης του πάτερα να του δώσει χρήματα, του έσπασε το αυτοκίνητο και πιάστηκαν στα χέρια. Ο 28χρονος είδε τον καβγά μεταξύ του πατέρα και του γιου και προσπάθησε να τους χωρίσει. όμως έμελλε να γνωρίσει τη μανία του δράστη που με δύο μαχαιριές τον τραυμάτισε θανάσιμα στο θώρακα και στην κοιλιά.
Ο 28χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και οι συγγενείς τον μετέφεραν άμεσα στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές και οργανώθηκαν ομάδες έρευνας από πολλές υπηρεσίες. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, η Ασφάλεια Αμαλιάδα, το ΑΤ Γαστούνης και η ΟΠΚΕ με πολυπληθές αστυνομικό δυναμικό ερευνούσαν όλη τη νύχτα την περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.
Αν και αρχικά είχε αναφερθεί πως ο 39χρονος δράστης ήταν συγγενής του δολοφόνου του αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη, στην πορεία αυτό δεν επιβεβαιώθηκε. Όμως είναι συγγενείς των ΡΟΜΑ που εμπλέκονται στο φονικό μακελειό που έγινε την 1η Αυγούστου 2013 στη Γαστούνη με τέσσερις νεκρούς.
Ο δράστης αναζητείται...
Διαβάστε ακόμα: Έγκλημα στην Γαστούνη: 39χρονος ΡΟΜΑ δολοφόνησε τον 28χρονο ξάδερφό του!
foniko2 2
 foniko3 2
 foniko4 2
foniko5 2
foniko6 2
foniko7 2
foniko8 2

 

 

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...