Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Νεκρός από αναθυμιάσεις 23χρονος Ρουμάνος - Έχασε τη ζωή του για ένα πιάτο φαγητό! (VIDEO)




Ήρθε στην Ελλάδα της κρίσης αναζητώντας μια καλύτερη τύχη και έμελε να αφήσει στη χώρα μας την τελευταία του πνοή με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Ο λόγος για έναν 23χρονο Ρουμάνο στα Λεχαινά, ο οποίος επεχείρησε να φτιάξει ένα πιάτο φαγητό και τελικά ξεψύχησε μέσα στο σπίτι που διέμενε, πιθανόν από αναθυμιάσεις, αφού προηγουμένως είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.
Κανείς δεν φανταζόταν ότι ο 23χρονος AlexadruIovuy θα πέθαινε με αυτό τον τρόπο και κανείς δεν μπήκε στον κόπο να αναζητήσει την πηγή της οσμή από υγραέριο που είχε κατακλύσει μία ολόκληρη γειτονιά στα Λεχαινά.




Για τον 23χρονο, ο οποίος εργαζόταν ως οικοδόμος στην περιοχή των Λεχαινών, η αντίστροφη μέτρηση φαίνεται πώς ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας. Επέστρεψε από τη δουλειά στο σπίτι που είχε νοικιάσει, μία ισόγεια γκαρσονιέρα σε διώροφο κτίριο στην παλιά αγορά των Λεχαινών επί της οδού Ανδρέα Καρκαβίτσα.  Έβαλε την κατσαρόλα στο πετρογκάζ που είχε στην κουζίνα του σπιτιού, και λειτουργούσε με φιάλη υγραερίου, προκειμένου να μαγειρέψει ένα πιάτο φαγητό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, που έχει συγκεντρώσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών που επελήφθη του συμβάντος, ο 23χρονος αποκοιμήθηκε με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά στο πετρογκάζ.
Το σπίτι ήταν κλειστό, δεν υπήρχε οξυγόνο και η φωτιά κάποια στιγμή έσβησε από μόνη της. Η φιάλη υγραερίου ωστόσο είχε ξεκινήσει το καταστροφικό της έργο και το υγραέριο κατέκλυσε ολόκληρο το σπίτι, ενώ η οσμή άρχισε να κατακλύζει την διώροφη πολυκατοικία και το δρόμο έξω από το σπίτι.

Γύρω στις 11 χθες το πρωί ένας Ρουμάνος, φίλος του 23χρονου, ανησύχησε που δεν είδε το φίλο του στη δουλειά και αποφάσισε να μεταβεί στο σπίτι για να διαπιστώσει εάν ήταν όλα καλά.
Όταν έφθασε στην πολυκατοικία το πρώτο που αντιλήφθηκε ήταν η οσμή από υγραέριο. Όταν πλησίασε έξω από την πόρτα της γκαρσονιέρας κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί...





Περισσότερα σε αναλυτικό ρεπορτάζ...
Patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...