Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ηλεία: Άνομβρη και ζεστή η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη – Αναλυτική πρόγνωση


cold1
Ο δεύτερος πιο άνομβρος Απρίλιος των τελευταίων επτά ετών είναι ο φετινός του 2015, μετά τον Απρίλη του 2010 όπου καταγράφηκαν μόλις 4.8 χιλιοστά ύψος βροχής. Μέχρι και σήμερα και χωρίς να προβλέπεται αξιόλογες βροχές μέχρι το τέλος του μήνα έχουν καταγραφεί 5.4 χιλιοστά, σύμφωνα με τα στοιχεία από το μετεωρολογικό σταθμό του Πύργου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Θα συνεχιστεί το ίδιο μοτίβο καιρού το πρώτο μισό της νέας εβδομάδας με νοτιάδες, σχετική ζέστη, λίγη σκόνη από την Αφρική, αυξημένη υγρασία κυρίως τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα να ψιχαλίσει με την μορφή ασθενής λασποβροχής το βράδυ της Τρίτης. 

Στρέφονται την Τετάρτη οι άνεμοι σε πιο δυτικούς και πέφτει λίγο η θερμοκρασία. Την Πέμπτη καθώς και την Παρασκευή, Πρωτομαγιά, με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία θα πρέπει να περιμένουμε ανάλογες συνθήκες, σχετικά ζεστός χωρίς να προβλέπονται βροχές.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 

Την Τρίτη 28/04 περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ισως ψιχαλίσει αργά το βράδυ. Η θερμοκρασία το πρωί 13 με 14oC στα πεδινά, 9 με 10οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 23 με 24οC στα πεδινά,  19 με 20oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Τετάρτη 29/04 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί 13 με 14oC στα πεδινά, 9 με 10οC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 22 με 23οC στα πεδινά,  18 με 19oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias               
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 
Εκδόθηκε 07:00 , 27-04-2015
Ανανεώθηκε --:-- , 27-04-2015

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...