Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει από σήμερα θέση για τον τελικό του Κυπέλλου


Μονομαχία Δαυίδ εναντίον Γολιάθ

Πρόκειται για ημιτελικό Κυπέλλου, αλλά και για «μονομαχία» με ξεκάθαρο φαβορί. Για μονομαχία Δαυίδ εναντίον Γολιάθ. Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί στο «Γ. Καμαράς» στις 19:00 (OTEsport 1, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ 29 ή 30 Απριλίου θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Οι γηπεδούχοι κάνουν μια αρκετά καλή σεζόν. Τερμάτισαν στην τρίτη θέση του Νότιου ομίλου της Football League και στις δύο αναμετρήσεις με την καλύτερη ομάδα του της κατηγορίας, ΑΕΚ, της έβαλε πολύ δύσκολα. Στο γήπεδο τους ήρθαν 1-1, ενώ στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ έχασαν με 2-1, ενώ προηγήθηκαν και η Ένωση έφερε Τούμπα την κατάσταση στο β’ μέρος παίζοντας για αρκετή ώρα με παίκτη παραπάνω.

Εκτός αποστολής των «ερυθρόλευκων» είναι οι Αφελάι, Κασάμι, Αυλωνίτης και ο Μέγερι που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Περέιρα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει δίδυμο στην επίθεση Χάρα-Μπενίτες. Πιο πιθανό μοιάζει πάντως το ενδεχόμενο να ξεκινήσει μόνο τον δεύτερο.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι: Ρομπέρτο στο τέρμα, και από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα τους, Μασουακού, Σιόβα, Μποτία, Σαλίνο. Μιλιβόγεβιτς και Εντινγκά, στον άξονα με τον Φορτούνη μπροστά τους. Ο Ντοσεβί δεξιά, ο Φουστέρ αριστερά και ο Μπενιτες στην κορυφή.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Απόλλωνα είναι: Ταίρης, Γκόλιας, Κοτσώνης, Κύργιας, Βασιλαντωνόπουλος, Πινέιρο, Ηρακλής, Καραδέμητρος, Σουάνης, Αρσίτς, Ανγκούλο.

Η «Ελαφρά Ταξιάρχιά» πέρασε στην πρώτη φάση της διοργάνωσης από όμιλο με Εργοτέλη και Βέροια με τους οποίους ήρθε ισόπαλη, αλλά Ερμιονίδα την οποία νίκησε. Στους «8» ξεπέρασε το εμπόδιο του ΑΟ Χανιά. Ο Ολυμπιακός βγήκε πρώτος σε γκρουπ με Πανιώνιο, Παναχαϊκή και Φωστήρα με μια ισοπαλία και δύο νίκες. Στα προημιτελικά άφησε ως γνωστόν εκτός την ΑΕΚ με το 1-1 στο Φάληρο, ενώ στο ΟΑΚΑ δεν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, καθώς εισήλθαν στο γήπεδο οπαδοί μετά το τέρμα του Χάρα.

Ο Απόλλων Σμύρνης θέλει να ζήσει ημέρες 1967, όταν και επικράτησε 2-0 της ομάδας του Πειραιά στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αφήνοντας τον εκτός συνέχειας. Τα δύο τέρματα του ματς είχε σημειώσει ο Νίκος Πορίχης.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...