ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

Ηλεία: Προσωρινό "λουκέτο" στη Μαιευτική Αμαλιάδας με απόφαση της 6ης ΥΠΕ


nosok_amal.JPG

Τοκετοί και γυναικολογικά χειρουργεία μόνον στο Νοσοκομείο Πύργου -  Συμπτύσσονται από 1η Ιούνη έως 30 Σεπτέμβρη με απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ λόγω σοβαρού προβλήματος

Απόφαση προσωρινής σύμπτυξης των Μαιευτικών Γυναικολογικών Κλινικών των Νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας έλαβε η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, λόγω σοβαρού προβλήματος που προέκυψε στη στελέχωση και των δυο τμημάτων. Η λειτουργία της Μαιευτικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας, αναστέλλεται προσωρινά, όχι όμως και τα εξωτερικά ιατρεία τα οποία θα συνεχίσουν να δέχονται τις γυναίκες ασθενείς στη διάρκεια του πρωινού ωραρίου καθημερινά.
Πλέον, τοκετοί και γυναικολογικά χειρουργεία, θα πραγματοποιούνται στη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου.
Η απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιώργου Γιαννόπουλου, έχει ήδη κοινοποιηθεί στη Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας αλλά και στους Διευθυντές των δυο κλινικών και θα τεθεί σε ισχύ από 1η Ιουνίου έως και 30 Σεπτεμβρίου. Χρονικό διάστημα που σύμφωνα με πληροφορίες, απαιτείται για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων στελέχωσης που παρουσιάστηκαν.
Η απόφαση αυτή, αναστολής της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, αποτελεί τη δεδομένη στιγμή, τη μοναδική λύση για την ασφαλή λειτουργία της Γυναικολογικής και κατ’ επέκταση την ασφαλή αντιμετώπιση των εγκύων και μη γυναικών που έχουν ανάγκη γυναικολογικής υποστήριξης.
Τα σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν, επέβαλαν ουσιαστικά την σύμπτυξη των δυο κλινικών και δεν επιδέχονται περεταίρω σχολιασμού, παρά τις αντιδράσεις που έχουν ήδη προκληθεί σε μερίδα εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας. Σύμφωνα με πηγές, η απόφαση αυτή αποτελούσε τη μοναδική λύση.
Μάλιστα, πέρα από το ιατρικό προσωπικό που θα μετακινηθεί στην Μαιευτική του Νοσοκομείου Πύργου, καθήκοντα θα αναλάβουν και εκ περιτροπής και οι Μαίες της Ν.Μ. Αμαλιάδας.
Όλα τα υπόλοιπα τμήματα και οι κλινικές του Νοσοκομείου Αμαλιάδας συνεχίζουν κανονικά και η λειτουργία τους δεν θα επηρεαστεί από την απόφαση σύμπτυξης των Μαιευτικών Κλινικών.
Κική Κολοβέρου
kkoloverou@yahoo.gr

Πηγή

εφημερίδα Πρωινή

Δεν υπάρχουν σχόλια: