ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη, 26 Μαΐου 2015

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους Βρεφονηπιακούς ΣταθμούςΞεκίνησαν τη Δευτέρα 25 Μαΐου οι εγγραφές παιδιών στο Τμήμα Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πύργου για τη σχολική περίοδο 2015-2016 και λήγουν την Παρασκευή19 Ιουνίου.


Για την εγγραφή των παιδιών πρέπει να υποβληθεί από τους γονείς αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τις  25-05-2015 μέχρι και τις 19-06-2015 καθημερινά πλην Σαββάτου και Κυριακής από τις 09:00 μέχρι τις 14:00 στα γραφεία του Τμήματος (Ζαΐμη  & Κονδύλη  1ος  όροφος). Πληροφορίες θα δίνονται από το γραφείο  στο τηλ. 26210-31931 (κ. Σιμιτζή Αικατερίνη).

 

Προϋποθέσεις για την ικανοποίηση του αιτήματος

Α. Ηλικία παιδιού. Γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για παιδιά ηλικίας από 2,5 χρονών (και να αυτοεξυπηρετούνται), μέχρι εγγραφής τους στo Νηπιαγωγείο δηλαδή παιδιά που γεννήθηκαν από 01-01-2011 έως 01-03-2013, επειδή στο Τμήμα Βρεφονηπιακών Σταθμών δεν λειτουργεί τμήμα Νηπιαγωγείου.   
Β. Εργασία γονέων ή κάρτα ανεργίας.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά
Α. 1.Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργασθούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής και φωτοαντίγραφο ενσήμων, για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.  
2.Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα (Ο.Α.Ε.Ε., Ο.Γ.Α. κλπ) ή φωτοαντίγραφο της τελευταίας απόδειξης πληρωμής εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, κ.λπ.
3.Φωτοαντίγραφο κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ εφόσον οι γονείς είναι άνεργοι.


Β. Ατομική κάρτα υγείας παιδιού (το έντυπο χορηγείται από την υπηρεσία) και φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου υγείας με τα εμβόλια που προβλέπονται.

Γ. Δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, για την οικογενειακή κατάσταση της οικογένειας  του παιδιού. 1. Αριθμός παιδιών της οικογένειας, 2. Κοινωνικό πρόβλημα (ορφανό, γονείς διαζευγμένοι ή σε διάσταση, αναπηρία σωματική ή πνευματική γονέα) συνοδευόμενη από τα απαραίτητα έγγραφα,  3.Υπεύθυνα άτομα που θα παραλαμβάνουν το παιδί - ώρα αποχώρησης.

Δ. Εκκαθαριστικό  σημείωμα της εφορίας,  του  οικονομικού έτους 2015, ή αντίγραφο της φορολογικής δήλωσης  του οικονομικού έτους 2015.

Ε.  Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

ΣΤ. Οι αλλοδαποί θα υποβάλλουν και την άδεια  νόμιμης παραμονής τους στη χώρα.

Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών και επανεγγραφών για τη νέα σχολική περίοδο 2015-2016 θα πρέπει οι γονείς των εγγεγραμμένων παιδιών να προσκομίσουν και πρόσφατα αποτελέσματα φυματοαντίδρασης με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Έντυπο αίτησης  και κάρτας υγείας παιδιού, θα δίνονται και στους πέντε Παιδικούς Σταθμούς.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΡΟΦΕΙΩΝ

Η καταβολή των τροφείων θα γίνεται ανάλογα με το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα και σύμφωνα με την αριθ. 222/2011 απόφαση του Δημοτικού  Συμβουλίου Δήμου Πύργου, όπως τροποποιήθηκε με την αριθ. 294/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύργου. Απαλλάσσονται όσοι έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μέχρι 25.000,00 ευρώ.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: