Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


ΕΛ.ΑΣ
(04/05/2015 10:02)

Αρκούδι
Μήνυση κατά συγχωριανού του που πυροβόλησε άσκοπα στον αέρα, πιθανότατα με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τρομάξουν οι πελάτες του καταστήματός του και να αποχωρήσουν, υπέβαλε ο ιδιοκτήτης ταβέρνας στο Αρκούδι.
   Ήταν λίγο μετά τις
12:00 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν οι 70 περίπου πελάτες που διασκέδαζαν σε ταβέρνα της περιοχής, πετάχτηκαν έντρομοι από τις καρέκλες τους, λόγω των συνεχόμενων πυροβολισμών που ακούστηκαν, και οι οποίοι προέρχονταν από μονοκατοικία, δίπλα στο κατάστημα. Αν και δεν τραυματίστηκε κανείς, από τους πυροβολισμούς προκλήθηκε πανικός, με αποτέλεσμα οι πελάτες να τα «μαζέψουν» και να φύγουν άρον - άρον από τον χώρο, φοβούμενοι για τα χειρότερα. Ο 57χρονος ιδιοκτήτης της ταβέρνας, λίγη ώρα αργότερα, απευθυνόμενος στο Α.Τ Βαρθολομιού υπέβαλε μήνυση κατά του 56χρονου.

Γαστούνη

   Είδη τροφίμων, καθώς επίσης και αρκετά πακέτα τσιγάρα, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες που διέρρηξαν «Μίνι Μάρκετ» στη Γαστούνη. Οι δράστες, εισήλθαν στο κατάστημα γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, αφού έσπασαν το τζάμι της κεντρικής πόρτας. Σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση του ιδιοκτήτη, το κόστος των προϊόντων που αφαίρεσαν υπολογίζεται στα 500 ευρώ.

Βαρβάσαινα

   Τέσσερις πόρτες αλουμινίου και μια γυάλινη πόρτα, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από αγροικία στη Βαρβάσαινα. Οι δράστες, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, έδρασαν κατά τις ώρες της απουσίας του, δηλαδή από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 5:00 περίπου το απόγευμα του Σαββάτου. Το κόστος της ζημιάς, υπολογίζεται στις 5.000 ευρώ.
   Εξάλλου, από ανασφάλιστη πόρτα αγροικίας στη θέση Ποτόκι, κοντά στο Επιτάλιο, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν ένα χλοοκοπτικό, αξίας 400 ευρώ. Στα 1.000 ευρώ υπολογίζεται η αξία αγροτικού μηχανήματος (σ.σ χλοοσυλλέκτη) που αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από αγρόκτημα στο Ανήλιο Ζαχάρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...