Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Πρόοδος- Αχιλλέας Νεοχωρίου 2-3: Νίκη γοήτρου


axilleas_neoxorioy
ΜΕΤΑ από συγκλονιστικό παιχνίδι, που για 45 λεπτά στο πρώτο μέρος διεξήχθη υπό συνεχή βροχή, ο Αχιλλέας Νεοχωρίου επικράτησε στη Σαλμώνη της Προόδου με σκορ 3-2, αλλά δε μπόρεσε να πάρει το πρωτάθλημα, αφού νίκησαν τόσο η Θύελλα όσο κι ο ΑΟ Νεοχωρίου.
ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ προηγήθηκαν 0-1 στο 13’ με φανταστικό γκολ του Διαμαντή Παναγόπουλου στο «παράθυρο» της εστίας του Αθανασούλη. Στο 26’ έκαναν το 2-0 με πλασέ του Σπανού κι άστοχη έξοδο του αντίπαλου γκολκήπερ. Στο 41’ η Σαλμώνη μείωσε με χτύπημα φάουλ του Χρήστου Κατσώλη 1-2.
Στην επανάληψη η Πρόοδος έκανε μεγάλο παιχνίδι, αλλά δε μπόρεσε να ισοφαρίσει. Αντί τούτου στο 80’ ο Ντούγκας έκανε το 1-3 με εξαιρετικό γκολ. Η Πρόοδος στη συνέχεια μείωσε πάλι με το Μούτσο σε 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ.
ΟΙ φιλοξενούμενοι έκαναν το καθήκον τους. Νίκησαν, αλλά η κατάκτηση της πρώτης θέσης δεν εξαρτιόταν απ’ αυτούς. Μάλιστα σε κάποια στιγμή είχαν ισοβαθμήσει με τη Θύελλα, αλλά στη συνέχεια ήρθαν τα πάνω – κάτω. Καλύτεροι ο εξαιρετικός γκολκήπερ Βόσσος, ο Παναγόπουλος, ο Ντούγκας και οι Αλεξανδρής, Ψυχογιός.
ΑΤΥΧΗ στο έπακρο η Πρόοδος, αρκεί να λάβουμε υπόψη ότι είχε δύο σουτ στα δοκάρια (Μπιλάι και Χρ. Κατσώλης) και στο β’ μέρος έπαιξε χωρίς τον τραυματισθέντα Γεωργόπουλο. Καλύτεροι οι Μουζής, Πέρρας, Μπούσι, Χρ. Κατσώλης, Μούτσος.
Οι συνθέσεις
ΠΡΟΟΔΟΣ (Χρ. Αγγελόπουλος): Αθανασούλης, Π. Κατσώλης, Χρ. Αγγελόπουλος (76’ Βλάχος), Μουζής, Μπούσι, Πέρρας, Γεωργόπουλος (λτ 42’ Κατσίγιαννης), Τ. Μπιλάι, Χρ. Κατσώλης, Μούτσος, Ασημακόπουλος.
ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γιάν. Καραλάγας): Βόσσος, Γκούσκος, Κωνσταντόπουλος, Παναγόπουλος, Ψυχογιός, Τσαγρής (86’ Λαγογιάννης), Βασιλείου, Αλεξανδρής, Ντούγκας, Νάστος, Σπανός. 
Π.Κ.Τ.
  • 09/06/2015 - 09:08
  • ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...