Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



 
Πύργος
 
Έναν 67χρονο από την περιοχή του Πύργου, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ο οποίος φέρεται να είχε στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. 
Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, διενήργησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του 67χρονου κατά την οποία διαπιστώθηκε να κατέχει μια καρτέλα με επτά δισκία στεντόν σε συρτάρι υπνοδωματίου του ενώ σε αποθήκη που διατηρούσε στο μπαλκόνι της οικίας οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες με σπόρους κάνναβης συνολικού βάρους 10,8 γραμμαρίων περίπου. 
 
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πύργου. 
 
Γαστούνη
Την ταμειακή μηχανή μέσα από κατάστημα 29χρονου που βρίσκεται στην περιοχή της Γαστούνης και η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα χθες. Οι δράστες μπήκαν στο χώρο του καταστήματος αφού έσπασαν την τζαμαρία της κεντρικής εισόδου ενώ εκτός από την ταμειακή μηχανή άρπαξαν μια τηλεόραση και ένα λάπ τοπ και έφυγαν σαν κύριοι.
Πύργος
Την τσάντα μέσα από το σπίτι μιας 26χρονης από τον Πύργο αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες εισήλθαν στο χώρο της οικίας αφού ανασήκωσαν το πατζούρι του υπνοδωματίου. Ερεύνησαν όλους τους χώρους και τελικά αφαίρεσαν την τσάντα η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα της ιδιοκτήτριας. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...