Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Ηλεία, Χαλάει ο καιρός το Σαββατοκύριακο



Τι και αν μπήκαμε στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού
ο καιρός ακόμα "ψάχνεται" μεταξύ άνοιξης και καλοκαιριού καθώς έχουμε αρκετά συχνά μεταβολές του καιρού με μπόρες και καταιγίδες που τέτοια εποχή εστιάζουν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


Έτσι και το Σαββατοκύριακο φαίνεται ότι θα έχουμε μπόρες και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα που μάλιστα θα είναι ισχυρές (πιθανές χαλαζοπτώσεις) στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής ηπειρωτικής χώρας(Αιτωλοακαρνανία,Άρτα,Γιάννενα,Ευρυτανία,Ηλεία,Μεσσηνία,Αρκαδία καθώς και περιοχές της δυτικής και κεντρικής Θεσσαλίας, της δυτικής και κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας).
Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου και της Κυριακής θα έχουμε καταιγίδες και στο Αιγαίο από το ύψος της Χαλκιδικής-στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία (Πήλιο-Μαγνησία) ανατολική Στερεά-Εύβοια μέχρι και την βορειοανατολική Πελοπόννησο. Παρόμοια φαινόμενα και στις Κυκλάδες ,την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Παρόλα αυτά θα δούμε τις αμέσως επόμενες μέρες αν επαληθευτούν τα στοιχεία για βροχές σε αυτές τις περιοχές. Επιπλέον οι άνεμοι στα πελάγη θα ενισχυθούν από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις στα 4-5 και τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση .
Πηγή: weather-in-greece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...