Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ηλεία: Κατήγγειλε το γιο της στην Αστυνομία για χρήση ηρωίνης


xrisi1a

Τον βρήκε αναίσθητο στην τουαλέτα του σπιτιού της - Συνελήφθησαν οι φερόμενοι ως διακινητές

Μοιάζει απίστευτο αλλά μια μάνα για να σταματήσει τον «κατήφορο» του γιου της στα σκληρά ναρκωτικά, τον κατήγγειλε στην Αστυνομία. Η προανάκριση οδήγησε στους ανθρώπους που φέρονται να τον προμήθευαν με ναρκωτικά και συνελήφθησαν. Το περιστατικό συνέβη σε χωριό του Πύργου και προκαλεί αίσθηση η υπόθεση με την τροπή που πήρε.
Το πρωί της Παρασκευής, ένας 43χρονος βρέθηκε αναίσθητος από τη μητέρα του μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού τους, σε χωριό του Πύργου. Η μητέρα του μη αντέχοντας να βλέπει το γιο της σε αυτή την κατάσταση, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και από εκεί και ύστερα άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της διακίνησης των ναρκωτικών. Ο 43χρονος σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Από την προανάκριση των Αρχών προέκυψε πως ο 43χρονος είχε προμηθευτεί το προηγούμενο βράδυ ποσότητα ηρωίνης έναντι του ποσού των 40 ευρώ, από έναν 37χρονο. Μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος άλλες δέκα φορές του είχε πουλήσει ηρωίνη έναντι του ποσού των 20-25 ευρώ τη φορά τον τελευταίο μήνα. Ο 37χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και εκ νέου από την προανάκριση προέκυψε η εμπλοκή τρίτου ατόμου, ενός 50χρονου που είχε προμηθεύει τον 37χρονο με ηρωίνη, τέσσερις με πέντε φορές έναντι του ποσού των 10-15 ευρώ τη φορά. Την ώρα της έρευνας στο σπίτι του 37χρονου, ο 50χρονος την πήρε τηλέφωνο και οι αστυνομικοί φρόντισαν να κλείσουν ραντεβού ως πελάτες για να αγοράσουν ναρκωτικά. Στο ραντεβού οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 50χρονο. Στις έρευνες που έγιναν κατ οίκον, στο σπίτι του 43χρονου βρέθηκε η χρησιμοποιημένη σύριγγα με υπολείμματα ηρωίνης και ένα μεταλλικό κουτάλι σούπας ως σύνεργο στη χρήση. Στο σπίτι του 37χρονου βρέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, 65 γραμμ λαθραίου καπνού και ένα πτυσσόμενο στιλέτο, ενώ στο σπίτι του 50χρονος επίσης μικροποσότητα κάνναβης. Παράλληλα κατασχέθηκαν το ποσό των 75 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του 50χρονου.

Πηγή

ilialivegr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...