Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ -
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ -
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ  Σύλλογος Φυσιολατρικός  Οικολογικός                               
                20 / 07 / 2015   
Μέλος της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε – Ο.Ξ.Ν.Ε..   Facebook: Panagiotis Axilleopoulos                                           
Αριθ. Πρωτ. 565  Τηλ. 6974070997  e-mail goumerios@yahoo.gr                                                            
Κεντρ. Γραφ. ΒΑΤΑΤΖΗ 11  11472  ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΣ Μ.Μ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πεζοπορίες με Πανσέληνο, για όλες τις ηλικίες στην Ολυμπία γη!!
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ << ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ >> συνδυοργανώνει με τον ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ, το ΔΗΜΟ ΠΗΝΕΙΟΥ, την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΝΤΙΠ/ ΡΧΗΣ ΗΛΕΙΑΣ, την Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. – Ο.Ξ.Ν.Ε. και το ΕΒΕΑ ΗΛΕΙΑΣ την 4η Πανελλήνια Νυχτερινή Πεζοπορία με Πανσέληνο στις 31 Ιουλίου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα έναρξης 16.00 μ.μ. στο ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΙΝΩΝ ( ΚΥΛΛΗΝΗ, ΚΑΣΤΡΟ, ΛΟΥΤΡΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ, ΑΡΚΟΥΔΙ ) στην Ολυμπία γη!!
Το παραλιακό μονοπάτι, είναι
πανέμορφο, σε μια από τις ποιο όμορφες περιοχές της Δυτικής Πελοποννήσου, στους ΔΗΜΟΥΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΠΗΝΕΙΟΥ, ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ, με πολλές εναλλαγές, βότσαλα, βράχια, αμμουδιά, δάσος και στο μεγαλύτερο μέρος του θαλασσόκρινα ανθισμενα που ευωδιάζουν τους περιπατητές τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.
Η Συμμετοχή είναι δωρεάν, αυτές, οι, που θα λάβουν μέρος στην πεζοπορία διάρκειας 4 – 5 περίπου ωρών, θα πρέπει να είναι υγιείς, σε καλή φυσική κατάσταση, να φέρουν μαζί τους σακίδιο, παπούτσια σπορτέξ με σκληρό πέλμα, χοντρές κάλτσες, δεύτερο ζεύγος παπούτσια, κάλτσες, νερό δυο λίτρα, σταφίδα, σύκα, αντιανεμικό, μπαστούνι, ελαφριά ενδυμασία, μαγιό και για την συμμετοχή σας απαραίτητα φακό..
Το πρόγραμμα προβλέπει στο τέλος της διαδρομής μια ώρα περπάτημα ξυπόλητος στην άμμο, παιδια ανω των επτά ετών θα συνοδεύοντε!!
Οι περιπατητές θ’ απολαύσουν το ποιο ωραίο ηλιοβασίλεμα με φόντο το ΙΟΝΙΟ πέλαγος, την Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, και για πάνω από δυο ώρες η πεζοπορία θα γίνεται με πανσέληνο!!
Στο σημείο Πετρέλαια ( στου λαγού το πήδημα ) προβλέπεται να γίνει στάση περίπου 45 λεπτών για ν΄ απολαύσουν οι πεζοπόροι το ηλιοβασίλεμα, όπου θα γίνει υποδοχή των περιπατητών από το Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, από το Δ.Δ. Κάστρου, ο χορευτικός Σύλλογος θα χορέψει, καθώς και ο Ιππικός Όμιλος Ανδραβίδας!!
Κατά την διάρκεια της πεζοπορίας θα γίνει υποδοχή και κέρασμα των πεζοπόρων από τον Γεν. Δ/ντη κ. Γεωργιο Παπαδόπουλο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Kyllini Beach resort, όπου θα του απονεμηθεί αναμνηστική πλακέτα ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου μας για την προσφορά του στην ανάδειξη των μνημείων της Ολυμπίας γης!!
Στους περιπατητές πριν από το τέλος της διαδρομής στην παραλία θα γίνει υποδοχή και κέρασμα από τον Γ. Δ/ντη κ. Μιχάλη Μηναδάκη του GRECOTEL OLYMPIA RIVIERA RESORT, τους ευχαριστούμε θερμά!!
Επίσης στο τέλος της διαδρομής στο ΑΡΚΟΥΔΙ θα γίνει υποδοχή των περιπατητών από το ΔΗΜΟ ΠΗΝΕΙΟΥ και το Δ.Δ. Λυγιάς, θα προσφέρουν κεράσματα οι επιχειρήσεις ΗΛΕΙΑ FARM, ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΊΟΝΤΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ!
 Θ΄ ακολουθήσει μουσική με ζωντανή Ορχήστρα οι ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ προσφορά Hotel Brati II beach και χορός !!
Στο τέλος της διαδρομής θα υπάρχει τουριστικό λεωφορείο για την μεταφορά  στα αυτοκίνητα τους!!
Την επόμενη ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ θα βρίσκονται στο χώρο των Ιαματικών Λουτρών ΚΥΛΛΗΝΗΣ ( ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ ) από ώρα 12.30. π.μ. έως και 14.30 μ.μ. για να παρουσιάσουν και να μυήσουν στους επισκέπτες, την χρήση της λάσπης, του ιαματικού λουτρού, του στεγνώματος των εισπνοών, για σωστή αναζωογόνηση!!
Σας περιμένουμε, σημείο συνάντησης στο Λιμάνι της ΚΥΛΛΗΝΗΣ ωρα 16.00 μ.μ.!!
Πληροφορίες για Συμμετοχή στο τηλ. 6974070997, Αρχηγός ο Πρόεδρος, κ. Παναγιώτης Αχιλλεόπουλος!!
Οι φωτογραφίες είναι από την πεζοπορία με Πανσέληνο του 2014 στο Μονοπάτι των ΘΑΛΑΣΣΟΚΡΙΝΩΝ!!.
Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ Νομού Ηλείας και υπόλοιπης Ελλάδας για την αμέριστη συμπαράσταση τους, στις πρωτοβουλίες μας!!
                                             Με τιμή και εκτίμηση, με φυσιολατρικούς χαιρετισμούς για το Δ.Σ.
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η ΓΕΝ.   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                     
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ                     ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  ΜΑΓΟΥΛΑ


Συμετέχουν :  Ο  Εκπολιτιστικός Σύλλογος  ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ( ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ ), το Δ.Δ. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ,
Τ Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΥΛΛΗΝΗΣ, το Δ.Δ. ΚΑΣΤΡΟΥ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΚΑΣΤΡΟΥ
( ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ),), το Δ.Δ. ΚΥΛΛΗΝΗΣ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΚΥΛΛΗΝΗΣ   ( Η ΓΛΑΡΕΤΖΑ ), ο Εκπολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος ΚΑΤΩ  ΠΑΝΑΓΙΑΣ, Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ, ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΕΧΑΙΝΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΥΡΓΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΥΓΙΑΣ, Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΥΜΕΡΙΩΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ << Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ >>, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, και Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΧΑΡΑΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...