Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

35χρονος μαχαίρωσε όλη του την οικογένεια στην Καλαμάτα - Νεκρός ο αδερφός του

maxairΜια άνευ προηγουμένου για την τοπική κοινωνία της Καλαμάτας οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε στη διάρκεια της νύχτας, σε διαμέρισμα 4μελούς οικογένειας, όταν ο ένας γιος μαχαίρωσε και σκότωσε τον αδερφό του σε διαμέρισμα στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας κοντά στη Μαρίνα και τραυμάτισε τον 80χρονο πατέρα και την μητέρα του που νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 35χρονος που έχει συλληφθεί, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν έχει νοσηλευθεί.
Η νύχτα που πέρασε ήταν μοιραία για την φιλήσυχη οικογένεια, η οποία σύμφωνα με περίοικους αντιμετώπιζε συχνά προβλήματα με τη συμπεριφορά του 35χρονου. Χθες γύρω στις 3 τη νύχτα –σύμφωνα με πληροφορίες- ενώ ο 37χρονος αδερφός παρακολουθούσε τηλεόραση στον καναπέ του σαλονιού, δέχθηκε την επίθεση του αδερφού του ο οποίος τον αιφνιδίασε και τον μαχαίρωσε επανειλημμένως στο στήθος. Από τις φωνές μεταξύ των δύο αντρών, πριν ο 37χρονος αφήσει την τελευταία του πνοή, ξύπνησαν οι ηλικιωμένοι γονείς τους, οι οποίοι επίσης δέχθηκαν την επίθεση του γιου τους, ο οποίος τους τραυμάτισε με το μαχαίρι που κρατούσε.
Ο πανικός που επικράτησε μέσα σε αυτά τα λίγα λεπτά στο διαμέρισμα αναστάτωσε όλη τη γειτονιά. Ειδοποιήθηκαν η Ασφάλεια Καλαμάτας και ασθενοφόρο , ενώ χρειάστηκε αρκετή ώρα μέχρι να συλληφθεί ο 35χρονος, ο οποίος μετά την άγρια επίθεση στα μέλη της οικογένειάς του, ταμπουρώθηκε στο δωμάτιο του. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν  επιχείρηση για να τον βγάλουν από το δωμάτιο και να τον συλλάβουν, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 37χρονου και ο τραυματισμός των ηλικιωμένων με τον πατέρα να φέρει πιο σοβαρά τραύματα από τη μητέρα.
Η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια Καλαμάτας, ενώ αναμένεται και η γνωμάτευση των γιατρών για τον 35χρονο.

Πηγή

eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...