Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ηλεία: Με καλοκαιρία η επόμενη εβδομάδα




ilios
Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή στην Ηλεία, αλλά και την υπόλοιπη εβδομάδα. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί στους 30oC ή και ένα με δύο βαθμούς χαμηλότερα, ενώ δεν αποκλείονται τοπικές νεφώσεις και ασθενείς βροχές σε ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με πιθανότητα λίγων όμβρων σε ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 29 στην Ήπειρο, από 18 έως 32 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. 
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι. (meteo.gr)

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...