Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Η νεκροψία - νεκροτομή που παραγγέλθηκε, θα αποσαφηνίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου της 59χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κ.Υ  Γαστούνης στο Νοσοκομείο του Πύργου, οπού απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Πάντως, η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί.

Αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τη Ζάκυνθο, όπου είχαν μεταβεί για περιπολίες και ελέγχους, δυο Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες από την Ηλεία και την Αρκαδία. Οι δυο άνδρες, όπως κατήγγειλαν στο Α.Τ Λεχαινών, δέκα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Ζακύνθου, μεταξύ των οποίων αναγνώρισαν και κατέθεσαν τα ονόματα δυο ατόμων, τους εμπόδισαν να κάνουν τη δουλειά τους, εξαναγκάζοντάς τους να αποχωρήσουν από το νησί. Από τις Αστυνομικές Αρχές της Ηλείας έχει ζητηθεί η συνδρομή του Α.Τ Ζακύνθου, καθώς οι δυο κυνηγοί αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Θύμα ξυλοδαρμού «έπεσε» ένας 42χρονος, από τον αδελφό της εν διαστάσει συζύγου του, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο κέντρο του Πύργου. Τα αίτια, είναι άγνωστα - σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα -  ο οποίος έχει ζητήσει ιατροδικαστική εξέταση. Καταγγελία κατά της 26χρονης συζύγου του, έκανε ένας 22χρονος, χθες το απόγευμα στο Α.Τ Πύργου, καθώς η πρώτη δεν του παρέδωσε τα παιδιά, ως όφειλε, βάσει της δικαστικής απόφασης. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...