Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Φουλ της ισοπαλίας ο ΠΑΟΚ


ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος έφερε την 3η συνεχόμενη ισοπαλία του στον 3ο όμιλο του Europa League, με 0-0 απέναντι στην Κράσνονταρ




Ο ΠΑΟΚ με αρκετά αλλαγμένη την ενδεκάδα του, στάθηκε καλά αμυντικά, με τον Γλύκο να είναι εκεί όποτε χρειάζεται, ανέβηκε μετά το 65' και απείλησε την Κράσνονταρ, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο. Ο Έκμπεργκ έκλεισε τα μάτια σε παράβαση του Στράντμπεργκ πάνω στον Μπερμπάτοφ στο 86'. Ο ΠΑΟΚ πέρα από το τρίποντο, ανησυχεί και για την κατάσταση του Βίτορ, που τραυματίστηκε στο 30' και αποχώρησε στο ημίχρονο. Στους τρεις πόντους ο ΠΑΟΚ, στην κορυφή η Ντόρτμουντ με 7 που επικράτησε 3-1 εκτός κόντρα στην Καμπάλα, δεύτεροι οι Ρώσοι με 4.
Το ματς
Με ένα σχήμα που πιθανότατα, δεν πρέπει να έχει βρεθεί μαζί, ούτε σε οικογενειακό διπλό, ξεκίνησε ο Τούντορ, με τον Μαλεζά, να παίρνει θέση στην τριάδα των στόπερ, τον Τζέιμς Ροντρίγκες να παίρνει όλη την αριστερή πλευρά και τον Σκόνδρα όλη την δεξιά και με τον Ζάιρο, παρτενέρ του Αθανασιάδη σε 3-5-2 ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ, ενώ η Κράσνονταρ κατέβηκε με διάταξη 4-3-3.
Το πρώτο μέρος ήταν απόλυτα φτωχό σε φάσεις, με τον «Δικέφαλο» να έχει ελάχιστες καλές στιγμές προς την αντίπαλη εστία, αλλά ταυτόχρονα με την παρουσία του Μαλεζά, να δείχνει πιο σφιχτός στην άμυνα του. Μια κεφαλιά του Αθανασιάδη από σέντρα του Βίτορ που μπλόκαρε ο Ντίκαν και μια ωραία αλλαγή του Ζάιρο για τον Ροντρίγκες που μπήκε με δύναμη στην περιοχή, αλλά άνοιξε την μπάλα κι έδωσε την ευκαιρία στον Λαμπόρντε να κόψει, ήταν οι δύο καλύτερες στιγμές για τον ΠΑΟΚ. Τα κακά μαντάτα ήρθαν στο 30’ όταν ο Βίτορ τραυματίστηκε, έδειξε αρχικά ικανός να συνεχίσει αλλά στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε με σοβαρό πρόβλημα.
Με την είσοδο του Λέοβατς αντί του Πορτογάλου, ο Κροάτης πήγε να καλύψει την αριστερή πλευρά, ο Τζέιμς Ροντρίγκες πήγε δεξιά και ο Σκόνδρας σαν δεξί στόπερ στην τριάδα της άμυνας. Η επανάληψη άρχισε με την Κράσνονταρ να προσπαθεί ν’ απειλήσει με δύο σουτ του Λαμπόρντε που εξουδετέρωσε ο Γλύκος. Στο 57’ ο Τούντορ αποφάσισε να ρίξει στην αναμέτρηση τον Μπερμπάτοφ αντί του Κλάους. Από την άλλη η Κράσνονταρ φρέσκαρε την επίθεση της, ρίχνοντας στο ματς τον Άρι και τον Μαμάεφ στα μισά του δευτέρου μέρους.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο ματς ήρθε με τον Σάμπο που διέσχισε το μισό γήπεδο, πάσαρε σωστά στον Πέλκα, αλλά ο Σάμπο από το σημείο του πέναλτι, με το αριστερό έστειλε την μπάλα πολύ άουτ στο 68’ Στο 71’ ήταν η σειρά της Κράσνονταρ ν’ απειλήσει με τον Λαμπόρντε, αλλά ο Γλύκος απέκρουσε και ο Μαλεζάς έδιωξε σε κόρνερ. Το ματς απέκτησε ρυθμό στο τελευταίο εικοσάλεπτο και στο 78’ ήρθε άλλη μια σπουδαία στιγμή για τον ΠΑΟΚ, με τον Ζάιρο, να πασάρει στον Μπερμπάτοφ κι αυτός στον Κάτσε, που σούταρε, με τον Ντίκαν ν’ αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.
Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Εκμπεργκ έγινε πρωταγωνιστής. Αρχικά δεν δίνει παράβαση εντός περιοχής, σε μαρκάρισμα του Στράντμπεργκ πάνω στον Μπερμπάτοφ, ενώ μέσα σε δύο λεπτά απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Τζεντρετζικ με δεύτερη κίτρινη και δύο λεπτά μετά τον Ζάιρο.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ (46’ λ.τρ. Λέοβατς), Κόστα, Μαλεζάς, Ροντρίγκες, Κάτσε, Σάμπο, Πέλκας (72’ Μακ), Ζάιρο, Αθανασιάδης (57’ Μπερμπάτοφ)
Κράσνονταρ: Ντικάν, Στράντμπεργκ, Τζεντρζέτζικ, Γκράνγκβιστ, Καλέσιν, Τορμπίνσκι (83’ Γκαζίνσκι), Αχμέντοφ (65’ Μαμάεφ), Λαμπόρντε, Καμπορέ, Ζοαοζίνιο, Σμόλοφ (63’ Αρι)
Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:
1.Ντόρτμουντ 7
2.Κράσνονταρ 4
3.ΠΑΟΚ 3
4.Καμπάλα 1
Η επόμενη αγωνιστική:
Πέμπτη 05/11 (20.00)
Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ
Ντόρτμουντ-Καμπάλα
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...