Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



-Έναν 33χρονο στην περιοχή του Πύργου, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς ύστερα από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε να έχει στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης βάρους 4 γραμμαρίων.

-Δύο μπαταρίες γεωργικών
ελκυστήρων και το πετρέλαιο των ρεζερβουάρ από τους ίδιους γεωργικούς ελκυστήρες αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από πρώην εργοστάσιο κατεψυγμένων λαχανικών στο Τραγανό. Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αγγίζει τις 5 χιλ. ευρώ.

-Μήνυση σε βάρος ενός 32χρονου υπέβαλλε ένας 63χρονος από την περιοχή της Μανωλάδας καθώς σύμφωνα με την καταγγελία ο 32χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον σκύλο του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

-Σε άλλη περίπτωση στη Χαβαρόβρυση μια 47χρονη γυναίκα, από την ευρύτερη περιοχή κατήγγειλε στις Αστυνομικές Αρχές πως εντόπισε στο σημείο δύο αδέσποτα σκυλιά τα οποία είχαν δηλητηριασθεί από άγνωστους δράστες.

-Την κλοπή εννέα αιγοπροβάτων που είχε στη στάνη του στην περιοχή της Ανδραβίδας, κατήγγειλε ένας 49χρονος άνδρας. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι άγνωστοι μπήκαν στο χωράφι του 49χρονου χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και από εκεί αφαίρεσαν τα εννέα αιγοπρόβατα η συνολική αξία των οποίων φτάνει τα 1.800 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...